Felipe Augusto’nun Bonservisi 5 Milyon Euro!
Yayın Tarihi: 12.07.2025 - 22:10
Trabzonspor, Yeni Golcüsünün Maliyetini KAP’a Bildirdi
Kaynak:HABER MERKEZİ
Trabzonspor, geçtiğimiz günlerde transferini duyurduğu Brezilyalı forvet Felipe Augusto’nun mali detaylarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Bordo-mavili kulüp, oyuncunun bonservisi için Belçika ekibi Cercle Brugge’e 5 milyon Euro ödeme yapacak.
Üç Taksitte Ödenecek
Karadeniz temsilcisinden yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcu Felipe Augusto Da Silva'nın kulübümüze kesin transferi konusunda, Cercle Brugge Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre; Cercle Brugge Kulübü'ne sözleşme fesih bedeli olarak 5.000.000.-EUR, 3 (üç) taksit halinde ödenecektir” ifadelerine yer verildi.
4+1 Yıllık Sözleşme, Yıllık 1 Milyon Euro Ücret
Trabzonspor, 23 yaşındaki golcüyle 4+1 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo-mavili kulüp, Felipe Augusto’ya her sezon için 1 milyon Euro garanti ücret ödeyecek. Bonservis ve maaş toplamıyla birlikte transferin toplam maliyetinin 9 milyon Euro’yu bulması bekleniyor.