A+ A-
Yorum
10

Fırtına'da Güneş yeniden doğuyor!

Yayın Tarihi: 31.08.2024 - 09:40
Trabzonspor’da teknik adam krizi çok çabuk son buldu. Bordo mavili yönetim Şenol Güneş’e teklifi götürdü, deneyimli hoca süre istedi ama kurmaylar ‘Sana ihtiyacımız var, lütfen bizi geri çevirme’ dedi. Güneş de bu ısrarlar karşısında görevi kabul etti
Kaynak:HABER MERKEZİ

ABDULLAH Avcı’nın çok başarısız bir sezon başlangıcı yapması sonrası Trabzonspor’da yeni teknik adam arayışlarına hemen başlattı. Avcı ile yapılan görüşmede taraflar fesih konusunda anlaşma sağladı. Yönetim hemen çok tanıdık bir isme teknik adamlık için başvuru yaptı. Bu teknik adam bordo mavili taraftarların çok yakından tanıdığı Şenol Güneş’ten başkası değildi. Yapılan ilk teklifte Güneş teşekkür ederek takım çalıştırma gibi bir düşüncesinin olmadığını iletti. Ancak yönetimin ‘Sana ihtiyacımız var, lütfen bizi geri çevirme’ sözleri Güneş’i yumuşattı ve tecrübeli teknik adam Trabzonspor’a hayır diyemedi. Güneş’in yardımcılıklarından biri Hüseyin Çimşir olması bekleniyor.

SON olarak Beşiktaş’ı çalıştıran, 6 Ekim 2023 tarihinden sonra hiçbir takımda görev almayan Şenol Güneş, daha önce üç dönem Trabzonspor’da teknik adamlık yaptı. 1993-1994 sezonunda göreve gelen Güneş, 150 maçta bordo mavili takımın başında sahaya çıktı. Maç başına 2,14 puan ortalaması yakalayan 72 yaşındaki çalıştırıcı, 2004-2005 tarihinde ikinci kez geldiğinde bordo mavili takımda 29 maçta 2,07, üçüncü kez geldiğinde ise 145 maçta 1,76 puan ortalaması yakalamıştı.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün