A+ A-
Yorum
10

Galatasaray taraftarından Kerem Aktürkoğlu'na: Takımda kal

Yayın Tarihi: 26.08.2024 - 12:27
Şampiyonlar Ligi'nde Young Boys rövanşına çıkacak olan Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu ile taraftar arasında yaşanan diyalog dikkat çekti.
Kaynak:SPORX

Süper Lig'de bu hafta maç oynamayan Galatasaray, gözünü Şampiyonlar Ligi'ne çevirdi. Gruplara kalmak isteyen Aslan, ilk maçta yenildiği Young Boys'u evinde yenmenin hesabını yapıyor. Takımda ayrılması gündemde olan Kerem Aktürkoğlu ile taraftar arasında yaşanan diyalog dikkat çekti.

KAPTANLIĞI ALINDI
Kerem Aktürkoğlu'nun Young Boys maçının ardından yaptığı kaptanlık açıklaması gündem olmuştu. Kerem takımda bu sezon kaptanlık görevi yapmayacak.

'KEREM SANA İHTİYACIMIZ VAR'
Florya'da yapılan antrenman sonrası taraftarla karşılaşan yıldız isim, İmza isteklerini geri çevirmedi. Bir taraftarın 'Kerem takımda kal. Sana ihtiyacımız var' sözlerine yıldız isim: 'Her zaman' cevabını verdi.

BAŞKAN ÖZBEK DE KONUŞMUŞTU

Kerem Aktürkoğlu'nun "kaptanlığı bırakıyorum" açıklamasını değerlendiren Başkan Dursun Özbek, "Galatasaray forması o kadar değerli ki herkesin bunu bilerek kaptan gibi hizmet etmesi gerekir. Kaptanlık yapısının oluşması, transfer sezonun bitmesiyle belli olur. Biz de kaptanlık süreci için takımın yapısının oluşmasını ve transfer sezonunun kapanmasını bekliyoruz. Bitince açıklarız" dedi.

KEREM'İN PAYLAŞIMI GÜNDEM OLMUŞTU

Sarı-kırmızılı ekibin yıldızlarından Kerem Aktürkoğlu, sosyal medya hesabından dikkat çeken açıklamalar yapmıştı. Milli futbolcu artık takım kaptanı olmadığını şu sözlerle açıkladı:

"Bugüne kadar bana layık görülen kaptanlık görevini en iyi şekilde yapmaya, bu unvanı hakkıyla taşımaya çalıştım. Galatasaray'a geldiğim 2020 yılından bu yana kulübümde yaşadığım anların her biri, beni başka bir oyuncuya ve ötesinde farklı bir insana dönüştürdü. Emin olduğum şey şu ki; bundan sonra kolumda kaptanlık bandı olmasa da, yine gerektiği her an saha içi ve saha dışı inisiyatif alacağım, Galatasaray için her yere gideceğim."