A+ A-
Yorum
10

Galatasaray'da Elfsborg maçına değişiklikle çıkacak

Yayın Tarihi: 23.10.2024 - 12:30
UEFA Avrupa Ligi'ndeki üçüncü maçında Galatasaray sahasında Elfsborg'u ağırlayacak. Sahadan galibiyetle ayrılmak isteyen sarı-kırmızılıların maça çift forvetle başlaması bekleniyor.
Kaynak:NTVSPOR

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında bugün İsveç'in Elfsborg takımını konuk edecek. RAMS Park'ta yapılacak maç, saat 17.30'da başayacak. Müsabaka, TRT 1'den yayımlanacak. Müsabakada Slovenya Futbol Federasyonundan hakem Matej Jug düdük çalacak. Jug'un yardımcılıklarını Matej Zunic ve Manuel Vidali'nin üstleneceği karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Mihael Antic olacak.Video Yardımcı Hakem odasında ise Alen Borosak görev yapacak.


Galatasaray, çıktığı son 9 resmi müsabakada mağlup olmadı. Son yenilgisini UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanşında İsviçre temsilcisi Young Boys karşısında yaşayan sarı-kırmızılı takım, sonrasında 7 Süper Lig, 2 UEFA Avrupa Ligi maçına çıktı. Süper Lig'de 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Galatasaray, Avrupa'da ise birer galibiyet ve beraberlik gördü.


Trendyol Süper Lig'in 9. haftasındaki Onvo Antalyaspor maçında sakatlanan Ismail Jakobs, Elfsborg mücadelesinde görev yapamayacak. Genç futbolcular Eyüp ve Gökdeniz ile yeni transfer Roland Sallai ise isimleri UEFA listesine verilmediği için bugünkü karşılaşmada oynayamayacak.

Etiketler