A+ A-
Yorum
10

Gözler rövanşa çevrildi! Trabzonspor nasıl turlar?

Yayın Tarihi: 09.08.2024 - 10:04 | Güncelleme Tarihi: 09.08.2024 - 17:58
Trabzonspor’un aldığı 1-0’lık mağlubiyet sonrasında gözler rövanşa çevrildi
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor, önemli fırsatları harcadığı maçta Rapid Wien'e 1-0 yenildi ama bu iş daha bitmedi.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk karşılaşmasında Rapid Wien’i bir hayli zorlayan fakat 67. dakikada yediği golle sarsılan Fırtına, sonrasında net pozisyonlar yakaladı ama çok istediği golü atamadı. Avantaj Avusturya ekibinde ancak Viyana’da bunun rövanşı var.

Ruzomberok’u bir önceki turda her iki maçta mağlup eden Trabzonspor, taraftarı önünde Rapid Wien’i konuk etti. İlk yarıda her iki takım da dengeli oynarken, Bordo-Mavililer hücumda istediği pozisyonları yakalamakta güçlük çekti. İkinci devreye daha hızlı başlayan Fırtına, özellikle Trezeguet-Nwakaeme ikilisi oyuna girdikten sonra daha tehlikeli olmaya başlamıştı ki, Avusturya ekibi korner sonrası orta şut karışımı vuruşta Grgic’in kafasıyla ağları havalandırdı. Devamında özellikle Trezeguet ile önemli fırsatlar yakalayan fakat bir türlü istediği golü bulamayan Karadeniz ekibi, taraftarı önünde 1-0’lık yenilgiyle sahadan ayrıldı.

2 FARKLA TURLARIZ

Önümüzdeki hafta perşembe günü bu maçın rövanşı Viyana’da oynanacak. Rapid Wien avantajlı ancak henüz hiçbir şey bitmedi. Abdullah Avcı’nın ekibi, 2 farklı kazanırsa adını Play-Off turuna yazdıracak. Tek farklı galibiyetlerde maç uzayacak. Beraberlik ise Rapid Wien’e yarıyor.

Etiketler