A+ A-
Yorum
10

G.Saray'da Ziyech belirsizliği

Yayın Tarihi: 07.09.2024 - 11:50
Galatasaray'da, Hakim Ziyech'in takımdaki geleceği belirsizliğini koruyor.
Kaynak:TRT SPOR

Galatasaray'da transfer dönemi oldukça hareketli geçiyor. Takıma katılanlar kadar, giden isimler de dikkat çekti. Sarı kırmızılılarda, özellikle kanat oyuncularının ayrılığı kadroda boşluk oluşturdu.

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo, Wilfried Zaha ve Tete'nin ardından son olarak Kerem Aktürkoğlu takımdan ayrıldı. O bölgedeki rotasyonda Barış Alper Yılmaz ve Hakim Ziyech'in yanı sıra Yunus Akgün ile Yusuf Demir yer alıyor.

Sarı kırmızılı ekipte Hakim Ziyech'in durumu ise belirsiz... Yeterince forma şansı bulmadığını düşünen Faslı futbolcu, gelen teklifleri değerlendiriyor. Avrupa'nın tüm büyük ligleri ve Suudi Arabistan'da yaz transfer dönemi sona erdi.

9 Eylül'e kadar transfer yapabilen Katar Ligi ekiplerinin ise Hakim Ziyech'e ilgisi olduğu öğrenildi. İstediği koşullar sağlanırsa, tecrübeli oyuncunun takımdan ayrılmaya sıcak bakabileceği ifade edildi. Ancak Ziyech ile en azından Ocak ayına kadar yola devam edilmesi bekleniyor.

Diğer yandan Ziyech, Galatasaray'ın UEFA'ya bildirdiği listede yer aldı. Teknik direktör Okan Buruk'un, 31 yaşındaki oyuncuyu kadroda tutmak istediği gelen haberler arasında.