A+ A-
Yorum
10

Hacıosmanoğlu: Bunlar köpeksiz köy bulmuşlar, çomaksız dolaşıyorlar! DÖNÜNCE HEPSİYLE HESAPLAŞACAĞIM! GEREKENİ YAPACAĞIM

Yayın Tarihi: 06.12.2025 - 13:07 | Güncelleme Tarihi: 06.12.2025 - 14:13
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Samsunspor'un Galatasaray maçının son dakikalarında penaltı beklediği pozisyonla ilgili sert bir açıklamada bulundu.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Süper Lig'in 15. haftasında Galatasaray, sahasında Samsunspor'u 3-2 mağlup etti. Karşılaşmanın son dakikalarında yaşanan bir pozisyonda ise Samsunspor cephesi penaltı beklemişti. 

Gündem olan pozisyonla ilgili 2026 Dünya Kupası kura çekimi için ABD'de olan TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan açıklama geldi.

Hacıosmanoğlu, HT Spor'a yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

 "Burada 24 yıl sonra Dünya Kupası'na katılmaya bu kadar yaklaştık. Milli duygularımızın yüksek olduğu bir gün yaşıyoruz. Güzel de bir kura çektik, bu kadar güzel şeylerin yaşandığı bir günde, biz orada yokken bunlar oluyor.

Bunlar köpeksiz köy bulmuşlar, çomaksız dolaşıyorlar. Bunun başka bir açıklaması yok. Döner dönmez herkesle hesaplaşacağım. Gerekeni yapacağım."

Ve Hacıosmanoğlu'ndan Galatasaray-Samsunspor maçı için açıklama geldi: "Gerekeni yapacağım" - Resim: 8

Etiketler