A+ A-
Yorum
10

Her şey çok güzel olacak

Yayın Tarihi: 20.10.2024 - 10:11
Lemi Çelik Trabzonspor'un kendi evinde oynadığı Başakşehir maçı galibiyetini yorumladı.
Kaynak:KARADENİZ ÖZEL HABER

Lemi Çelik Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor konuk ettiği Başakşehir'i 1-0 mağlup etmesini Karadeniz Gazetesine özel yorumladı ;

Trabzonspor Başakşehir karşısında çok önemli bir galibiyet aldı. Son haftaların en başarılı takımı olan Başakşehir’e karşı hiç pozisyon vermeden alınan galibiyet çok önemli.  Takımın her geçen gün daha iyi oynadığı mesafe kat ettiği görmekteyiz. Bakalım maçta neler oldu?

Trabzonspor’da iki kanat da mükemmeldi. Sağda Visca ve solda Draguş ortaya büyük performans koydular ve final paslarındaki atmış oldukları paslarda isabet oranı yüksek olsaydı müsabakayı Trabzonspor çok daha farklı kazanabilirdi ve yine de görevlerini yapmalarından dolayı ikisini de kutlamak gerekiyor. On numara pozisyondaki Muhammet Cham şu an antrenmansız güçsüz ama her geçen gün daha iyiye gidiyor. Zannediyorum biraz daha antrenman yaparsa biraz daha kuvvetlenirse fizik gücü biraz daha gelişirse biraz daha kondisyonu artırırsa Trabzonspor’da on numara ihtiyacını karşılayabileceğini düşünüyorum. 

Defansta Lundstram ve ben Mendy hatasız oynadı. İkisinin de mevkisi orta saha olmasına rağmen stoper de alan markajında ve adam markajında başarılı oldular. Kademelerde çok başarılıydılar ve rakibe bir tane net pozisyonu vermediler. Gerçekten bu müsabakada ikisini kutlamak gerekiyor ve çok başarılı gözüktüler. Trabzonspor her geçen gün daha iyiye gidecek ve bu ligde kesinlikle ülke üçe gireceğine inanıyorum. Bu kadroyu toparlayacak ortaya mükemmel bir takım çıkaracak ve devre arasında aslında yapılan 2-3 takviye ile bu takım şampiyonluğu oynayabilir mutlaka takviye şart. Trabzonspor büyük bir takımsa taraftarı da büyükse mutlaka tribünleri doldurmaları gerekiyor. Trabzonspor’un bir futbol şehri olduğunu unutulmamalı ve iyi günde de kötü günde de bu takıma sahip çıkılması gerekiyor.