A+ A-
Yorum
10

İbrahim Hacıosmanoğlu, A Milli Takım'la buluştu

Yayın Tarihi: 04.09.2024 - 09:33
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Uluslar Ligi maçları için kampı devam eden A Milli Takım teknik heyeti ve futbolcuları ile ile TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde organize edilen akşam yemeğinde bir araya geldi.
Kaynak:NTVSPOR

Başkan Hacıosmanoğlu, TFF Başkan Vekilleri Fuat Göktaş, Ceyhun Kazancı ve Genel Sekreter Abdullah Ayaz'ın da katıldığı etkinlikte futbolcularla tek tek tokalaştı ve yemek öncesinde kendilerine hitaben bir konuşma yaptı. Hacıosmanoğlu, yemek esnasında da A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile bir süre sohbet etti.

Yemek öncesinde yaptığı konuşmada millilere başarı dileklerini ileten Başkan Hacıosmanoğlu şu ifadeleri kullandı: "Gençken seyrettiğimiz milli maçlarımızda rakiplerimiz lejyoner oyunculardan oluşuyordu. Bugün bizim millî takımımız da, çoğunluğu ülkemizi yurtdışında temsil eden milli oyuncularımızdan oluşuyor. İnanmak başarmanın yarısıdır. Futbol sahada kazanılıyor. Bu sezon Türk futbolunda barış ve kardeşliği istiyoruz. Onun için çalışacağız. El ele verelim ve hep birlikte başarılı olalım istiyoruz. Sizlere daha iyi imkanlar sağlayacağız. Sizler de sahada üzerinize düşeni yapacaksınız. Bundan sonra hep birlikte olacağız. Hepinize başarılar diliyorum."