A+ A-
Yorum
10

Icardi: Bu sene Yunus da patlama yapacak

Yayın Tarihi: 20.10.2024 - 10:25
Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 yenen Galatasaray'ın 2 golünü atan Mauro Icardi, "Hocamızın doğum günüydü. Ona hediye oldu" dedi. Yunus Akgün'ü de öven Icardi, "Kerem ve Barış’tan sonra benzer şekilde bu sene Yunus da bir patlama yapacak" diye konuştu.
Kaynak:TRT SPOR

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Onvo Antalyaspor'u 3-0 yenen Galatasaray'ın 2 golünü atan Arjantinli yıldız Mauro Icardi, mücadele sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Elde ettikleri galibiyetin önemine dikkat çeken Icardi, Yunus Akgün ve kendi performansıyla ilgili dikkat çekici açıklamalar yaptı. Icardi, şunları ifade etti:

"Kendimizi güçlü bir şekilde gösterdik"

“Galibiyetle dönmemiz önemliydi. Yolumuza devam etmemiz, galibiyet serisine tekrar başlamamız gerekiyor. Kendimizi güçlü bir şekilde gösterdik. Takıma yardımcı olduğum için çok mutluyum. Bugün de hocamızın (Okan Buruk) doğum günüydü. Ona da hediye oldu. Buradan tekrar hocamızın doğum gününü kutluyorum.”

“Yunus'un patlama senesi"

“İlk senemden itibaren Kerem Aktürkoğlu ile birlikte oynama şansını yakaladım. Onun nasıl geliştiğini, büyüdüğünü gördüm. Onun yanındaydım ve buna yardımcı olduğumu düşünüyorum. Zaten kalitesini her zaman gösterdi. Geçen sene Barış’ta da bir patlama oldu. Takım olarak ona yardımcı olduk. Onun da gelişmesinde bir payımız olduğunu düşünüyorum. Yunus Akgün de ihtiyacı olan her şeye sahip. Kalitesini gösteriyor. Bence Kerem ve Barış’tan sonra benzer şekilde onda da bir patlama olacak. Ben de onlar için bir referans noktasıyım. Onların yanında bu şekilde bulunmak beni mutlu ediyor. Antrenmanlarda sürekli birlikte çalışıyoruz. Bu benim için bir gurur vesilesi.”

“Rekorlar kırmaya devam ediyorum”

“Sezon başında her oyuncunun kendi hedefleri oluyor. Rekorları takip ediyoruz. Şu anda bugünkü gollerimle ilk 10’a girdim. Kulüpteki insanlar bana her zaman iyi davranıyor. Taraftarımız çok iyi davranıyor. Her gün çalışıp mücadele ediyoruz ve bunun karşılığını bu tarz rekorlar kırarak alıyoruz. Burada 2,5 sene yaptıklarımla birçok rekor kırdım. Kırmaya da devam ediyorum. Bununla gurur duyuyorum.”