İNGİLİZLER DİYOR Kİ; TRABZONSPOR, HAMER İLE PAZARLIK MASASINDA!
Yayın Tarihi: 19.01.2026 - 16:52 | Güncelleme Tarihi: 19.01.2026 - 16:56
Kaynak:HABER MERKEZİ
İlk kez Karadeniz'in duyurduğu Gustavo Hamer ismi Ada'da manşetlere taşındı.
Brezilya asıllı Hollandalı orta sahanın transferine sosyal medyada Trabzonsporlu taraftarlar tepkili: adam futbolcu değil, güreşçi!
İngiliz medyası, Sheffield United forması giyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Gustavo Hamer için Trabzonspor'un 6 milyon euroluk bir teklif yaptığını öne sürdü.
'6 MİLYON EUROLUK TEKLİF SUNULDU' İDDİASI!
28 yaşında 1.69 boyundaki Gustavo Hamer, Brezilya'dan Hollanda'ya gelen bir ailenin çocuğu olarak yaşamını sürdürürken burada bir aile tarafından evlatlık olarak alınıyor ve futbola yönlendiriliyor.
İngiliz medyası yaptığı haberde Trabzonspor'un Gustavo Hamer için 6 milyon euroluk bir teklif sunduğunu öne sürdü.
Yapılan haberlerde pazarlıkların devam ettiği ifade edildi.
TRABZONRSPOR'UN ARADIĞI ORTA SAHA DEĞİL!
Ancak oyuncuyu yakından tanıyanlar, Hamer'in Trabzonspor'un aradığı özellikle futbolcu olmadığını öne sürdü.
Yapılan yorumlarda, "Sheffield United Gustavo'dan kurtulmak için iyi bir fırsat yakaladı. Futbolcu değil güreşçi olması gereken bir oyuncu. Hızı yok, driplingi yok, pas yüzdesi zayıf, koşuşu yok, önsezisi yetersiz, savunma yönü eksik. yazık olur Trabzonspor'un bu futbolcuya vereceği paraya" dediler.