A+ A-
Yorum
10

İşte Şenol Güneş'in Trabzonspor'daki ilk hedefi!

Yayın Tarihi: 04.09.2024 - 16:22
Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş takım ruhu ve birlikteliği sağlamayı hedefliyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in önceliği takım ruhu ve birlikteliği sağlamak olacak.

Bordo-mavili yönetim, 5'nci kez takımın başına geçen Güneş'in, hem saha içinde hem de saha dışında güçlü liderlik becerilerine güveniyor.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, Asbaşkan Zeyyat Kafkas ve Teknik Direktör Şenol Güneş'in , İstanbul'da bir araya geldiği ve anlaşmanın sağlandığı toplantıda önemli başlıklar ortaya çıktı. Olumlu ve olumsuz yönlerin masaya yatırıldığı görüşmede Şenol Güneş'in ilk hedefi, takım ruhu ve birlikteliği sağlayarak moralleri yükseltmek.

te-gunesin-ilk-hedefi-2.webp

Takım ruhu ve birliktelik

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, camiada kaybolan morallerin yeniden yükselmesi ve heyecan yakalanması için önemli adımlar atacak. Tecrübeli çalıştırıcı Trabzonspor'da geçirdiği yıllar boyunca oluşturduğu güçlü takım ruhunu yeniden inşa edecek. Liderlik özelliği ile oyuncular arasındaki birlikteliği ve dayanışmayı artıracak olan Güneş, takımın bir aile gibi hissetmesini sağlayarak, her oyuncunun kendini önemli hissetmesini hedefliyor.

Önce motivasyon sonra hedef

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bordo-mavili takımda yeniden toparlanma sürecini bire bir ve takımla yapacağı topu görüşmelerle atacak. Motivasyon konuşmalarıyla oyuncuların moralini yükseltme konusunda usta olan tecrübeli teknik adam, net ve ulaşılabilir hedefler belirleyerek, her oyuncunun bu hedeflere ulaşma konusunda kararlı olmasını isteyecek ve takımın yeniden inanç kazanmasını sağlayacak.

te-gunesin-ilk-hedefi-4.webp

Taktiksel adımlar

Trabzonspor'un mevcut kadrosunda yer alan ve bu sezon transfer edilen oyuncularla ilgili geniş bir rapor Şenol Güneş'in dosyasında yer alıyor. Oyuncu karekterlerinden, yaşamlarına ve saha içersindeki duruşlarına kadar geniş bir rapor sunulmuş durumda. Güneş, oyun planında yapacağı değişiklerle futbolcuların moralini yükseltmeyi hedefleyecek. Takımın güçlü yanlarını ön plana çıkaracak, zayıf noktalarını ise kapatacak bir oyun stratejisi geliştirecek olan tecrübeli çalıştırıcı oyuncuların saha içersindeki güvenini arttıracak.

Yönetimle güçlü iletişim

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, sadece oyuncularla ilgili bölümü değil aynı zamanda yönetimle takım arasında güçlü bir iletişim kurarak takımın ihtiyaç duyduğu desteği sağlama konusunda da önemli adımlar atacak. Güneş, yönetimin desteği ve güveni, takımın genel motivasyonunu olumlu yönde arttıracağı düşüncesinde.

te-gunesin-ilk-hedefi-3.webp

Güven aşılamak

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in en büyük özellikleri arasında ise oyuncularına olan güvenini hisettirmesi. Her oyuncunun kendisini değerli hisedecek ortamı yakalama konusunda hassas bir çalışma yürütecek olan deneyimli teknik adam teknik ekipte yer alacak isimleride bu doğrultuda belirliyor.

Taraftarla bütünleşme

Bordo-mavililerin yeni teknik patronu Şenol Güneş, taraftarlarla yeniden güçlü bir bağ kurmayı hedefliyor. Taraftarların bir kısmıyla yaşadığı sorunları bir kenara bırakarak yeni bir sayfa açıp takımın başına geçen Güneş'in geri dönüşü taraftarı da heyecanlandırmış durumda. Bu geri dönüşle, tecrübeli teknik adam taraftarların takıma olan inancını tazelemeyi hedefliyor. Taraftar desteği, takımın moralini yükseltmede önemli bir faktör olarak ilk sırada yer alıyor.