A+ A-
Yorum
10

Lemi Çelik: Sorumlu Başkan ve Yönetim

Yayın Tarihi: 16.08.2024 - 08:47 | Güncelleme Tarihi: 16.08.2024 - 12:25
Lemi Çelik, Rapid Wien maçı sonrası Karadeniz Gazetesine özel açıklamalarda bulundu.
Kaynak:KARADENİZ ÖZEL HABER

Trabzonspor'un efsane isimlerinden Lemi Çelik, Trabzonspor'un Rapid Wien deplasmanında aldığı yenilgiyi Karadeniz Gazetesi'ne yorumladı;

Trabzonspor Rapid Wien karşısında gerçekten tam kapasite ile mücadele etti ve kazanmak için çok uğraştı fakat kazanamadı ve turu kaybetti nedenlerine bakalım ?


MAALESEF Ertuğrul Doğan ve yönetimi bu işi beceremiyor. Kovdukları Ahmet Ağaoğlu beş yılda dört kupa kazanmıştı. Ama bu yönetim bu başkan hala taraftarı oyalamaya devam ediyor. Yapmış oldukları her şey yanlışın sorumlusu Abdullah hoca değil. Ondan önce bu başarısızlığın baş sorumlusu olan başkan ve yönetimdir. Takımın forveti yok, on numarası yok. Çok yanlış transferler yapıldı. Takımda 6 numara sorunu yokken aynı mevkiye bir sürü oyuncu alındı. Bunlar kim aldı bilmiyorum fakat Abdullah hoca bunları oynatmak için yanlış oyuncu tercihlerinde bulunuyor. Birçoğunu stoper olarak kullanıyor. Takımın santrafor yok Dragus santrafor değil olsa olsa yardımcı ve ikinci santrafor olur. Trabzonspor sahaya santraforsuz çıkıyor.


TRABZONSPOR hücumda kanatlardan yapmış olduğu akınlardan gol bulamayınca maalesef merkezde de on numarası olmayınca üçüncü bölgede üretmekte zorlanıyor. Trabzonspor on numarası ne Draguş ne de Ozan Tufan. Trabzonspor’un adam eksiltebilen her sezon çift haneli gol sayısına çıkabilecek bir on numaraya ihtiyacı var. Trabzonspor’da büyük bir transfer hatalar yapıldı. Maalesef on tane adam alıp da hala santraforun ve oyun kurucu on numaran yoksa kusura bakmayın burada futbolu bilen kimse yok demektir. Sürekli söylüyoruz bir tanesi futbol bilen bu işi yapmış yaşamış oraya bir tane sportif direktör alın ve size güzel bir kadro kursun. Maalesef futbolu bilmeyenlerin kurduğu kadro bu kadar olur. Kulübün geleceği sadece Abdullah Avcı bunu istedi diye Abdullah Avcı bunu yaptı diye tüm suçu Abdullah hocaya atamayız. Bu doğru bir yaklaşım olmaz. Abdullah Avcı sonuçta orada bir hoca elindeki kadro en iyi değerlendirmeye çalışıyor ve sürekli arayış içerisinde ama eğer bu transferleri o yapmışsa o demişse o da büyük bir hata yapmış demektir.