Mağlubiyet Yakışmadı
Yayın Tarihi: 07.04.2025 - 09:48
Trabzonspor Kadıköy'de Fenerbahçe'ye 4-1 kaybettiği maçı spor yorumcuları Karadeniz Gazetesine yorumladı.
Kaynak:KARADENİZ ÖZEL HABER
Lemi Çelik, Trendyol Süper Lig'de 30. hafta maçında Fenerbahçe'nin, Trabzonspor'u 4-1 mağlup ettiği maçı Karadeniz Gazetesine özel yorumladı;
Trabzonspor, Fenerbahçe karşısında zorlu bir maç geçirdi. İlk yarıda, takım oyun disiplini ve taktiksel düzen açısından mükemmel bir performans sergiledi. Bloklar arasında kopma yaşanmadan, oyunu 30 metre mesafede oynadılar ve rakibe neredeyse hiç boş alan bırakmadılar. Bu sayede, Fenerbahçe net gol pozisyonu üretemedi ve etkili ataklar yapamadı. Trabzonspor, bir hücumunda Fenerbahçe savunmasının hatasını değerlendirip golü buldu.
İlk yarı, Trabzonspor’un tam olarak istediği şekilde geçti.İkinci yarıya gelindiğinde ise penaltıdan yenilen gol, Trabzonspor’un motivasyonunu olumsuz etkiledi. Bu golün ardından takım psikolojik olarak zorlandı ve yorgunluk belirtileri gösterdi. Özellikle ilk golün ardından, Trabzonspor tamamen oyundan koptu ve dağıldı. Fenerbahçe, kendi sahasında oynama avantajını çok iyi kullandı ve Trabzonspor’a yoğun bir baskı kurarak art arda goller buldu.Trabzonspor’un ana hede kupayı kazanmak ve Avrupa kupalarına katılmaktır.
Ligdeki olumsuz sonuçlar önemli olsa da, asıl odaklanılması gereken şey, kupayı kazanıp Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktır.
Muhabir/Editör:İsmail Düzgün