A+ A-
Yorum
10

MHK ATEŞLE OYNUYOR! KRİTİK KONYASPOR-TRABZONSPOR MAÇINA 30 YAŞINDA ACEMİ DÜDÜK!

Yayın Tarihi: 10.09.2026 - 13:42 | Güncelleme Tarihi: 10.09.2026 - 14:02
Trendyol Süper Lig Adnan Süvari Sezonu’nun 5'inci haftasında oynanacak olan karşılaşmaların hakemleri açıklandı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig Adnan Süvari Sezonu’nun 5'inci haftasında deplasmanda Konyaspor’a konuk olacak. Bordo mavililerin Konyaspor’a konuk olacağı karşılaşmayı hakem Reşat Onur Coşkunses yönetecek. Coşkunses’in yardımcılıklarını Anıl Usta ve Bersan Duran yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Asen Albayrak olacak.

İzmir Bölgesi hakemi olan Reşat Onur Coşkunses, ilk kez Trabzonspor'un bir maçında görev alacak.

30 yaşındaki genç hakem, kendisinden yaşça büyük yıldızların önünde bir maçta düdük çalacak.

MHK'nin böylesine önemli bir maça genç ve deneyimsiz bir hakemi vermesi şaşkınlık yaratırken, Reşat Onur Coşkunses'in karşılaşmadaki performansı şimdiden merak konusu

Coşkunses Süper Lig'de 7 maçta görev yaptı. Bu karşılaşmaların 4'ünü ev sahibi takımlar kazanırken, 2'si berabere bitti, 1 maçta ise deplasman takımı kazandı.

Trendyol Süper Lig'de 5. hafta maçları oynanacak. Karşılaşmalar öncesi mücadeleleri yönetecek hakemler de belli oldu. İşte maçlar ve hakem listesi:

Etiketler