A+ A-
Yorum
10

Murat Sancak'tan Fenerbahçe'nin transfer teklifine ret!

Yayın Tarihi: 12.08.2024 - 13:31
Fenerbahçe'nin, Adana Demirspor'un genç ismine resmi teklif ilettiği iddia edildi. Başkan Murat Sancak'ın, Fenerbahçe'nin teklifini geri çevirdiği belirtildi.
Kaynak:MİLLİYET

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Fenerbahçe, Adana Demirspor’u konuk ederken sahadan 1-0 galip ayrıldı. Teknik Direktör Jose Mourinho, ligde ilk maçına çıkarken galibiyeti getiren gol Edin Dzeko’nun ayağından geldi.

MAÇA DAMGA VURDU

Fenerbahçe'nin, Adana Demirspor ile oynadığı maçta rakip takımın kalesini koruyan 15 yaşındaki Deniz Eren Dönmezer gündemi meşgul etti.

FENERBAHÇE İÇİN SÜRPRİZ İDDİA

Sabah'ın haberine göre; Kadıköy'de sadece bir gol yiyen ve başarılı bir performans ortaya koyan genç yeteneğin, sarı-lacivertli takımın takibinde olduğu öğrenildi.

TEKLİFİ REDDETTİ

Deniz, Adana yönetiminden resmen istenirken oyuncusuna güvenen Başkan Murat Sancak, gelecek yıllarda çok daha büyük paralarla Deniz'i satacağına inandığı için teklifi geri çevirdi.

'DEVAMI GELECEK'

Adana Demirspor'un Fenerbahçe'ye konuk olduğu maçta kaleyi koruyan 15 yaşındaki Deniz Eren Dönmezer maç sonu verdiği röportajda, "Sakin olmak lazımdı, bunu başardım. İnşallah devamı gelecek." dedi.