A+ A-
Yorum
10

Nerede Abdullah Avcı, nerede Şenol Güneş! 1 ayda 3 kez 1'er gün

Yayın Tarihi: 03.10.2024 - 12:26
Trabzonspor’da Abdullah Avcı sonrası göreve gelen Şenol Güneş seferberlik ilan etti. Gününün tamamına yakınını takım ile birlikte geçiren Güneş, izin sistemini de kendine göre ayarladı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Şenol Güneş Trabzonspor'daki görevine hızlı başladı. 5 Eylül’de takım ile ilk antrenmanına çıkan tecrübeli çalıştırıcı bir aylık süreçte oyuncularına sadece 3 kez 1'er günlük izin verdi.

Söz konusu izin günlerinde de oyuncuları ile sürekli iletişim halinde olan 72 yaşındaki teknik adam, beklentilerini aktararak olumlu geri dönüşler almaya başladı.

Güneş oyuncuları sadece saha içerisinde değil, saha dışında da şehre adapte etme noktasında önemli istişarelerde bulunuyor.

MİLLİ ARADA ANTALYASPOR’A GİDİLECEK

Trabzonspor Başkanı futbolu ve saha içini tamamen emanet ettiği Güneş, oyuncuları ile antrenmanlarda zaman zaman düz koşularda da yer alarak onlara başarıyı ne kadar istediğini ve saha içerisindeki mücadelelerinin üst seviyede olması gerektiğini aşılıyor.

Takımı kondisyon olarak beklentilerin altında bulan ve kendisinin de ifadesiyle tahmin ettiğinden daha güvensiz bir takımla karşılaşan Güneş, milli arada takımı Antalya'yı götürmeyi düşünüyor.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün