A+ A-
Yorum
10

Okan Buruk: Daha iyisini yapabiliriz

Yayın Tarihi: 22.08.2024 - 09:26
UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turu ilk maçında Young Boys'a 3-2 yenilen temsilcimiz Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, "Bundan daha iyisini yapabilecek güçteyiz. Bir sonraki maçta nasıl başarılı olacağımıza bakacağız" dedi.
Kaynak:TRT SPOR

Okan Buruk'un açıklamaları şöyle:

"Cezamdan dolayı tribündeydim ama hakemin yönetimi beni rahatsız etti. İki takıma da verdiği kartlar... Bir kartı 1 dakikada yazdı. Bir de İsviçre'nin Alman kantonunda oynuyoruz ve Alman hakem atanıyor. Azeri bir hakemi Türk takımının maçına atamıyorlar ama bu oluyor. Umarım ikinci maça Azeri bir hakem atarlar da durum eşitlenmiş olur."

"Penaltı pozisyonunda top ayağından eline geldi Abdülkerim'in. Kayınca bir el otomatik açılıyor zaten. Oyunculardan yere atlarken iki kolunuzu da kapatarak yere atlamalarını bekliyorlar. Diğer eline gelse farklı. Oyuncunun yapacağı bir şey yok. Yeni kurallarda buna penaltı deniyor ve üstüne kart veriliyorsa yakında oyuncuların kollarını bağlayacağız ve öyle çalışacağız herhalde."

"Maça şanssız başladık ama maç bittiğinde pozisyon sayısına bakınca, deplasmanda ve alışık olmadığımız bir zeminde net pozisyonlara girdik, 2 gol attık. Bundan daha iyisini yapabilecek güçteyiz. İsviçre takımlarına karşı ne kadar iyi olduğumuzu gösterdik. Tarihimizde Neuchatel zaferi var. Bir sonraki maçta nasıl başarılı olacağımıza bakacağız."

"Rakibimizin istekli başlayacağını biliyorduk. Maça golle başladılar. Daha güçlü bir şekilde oyunumuzu ortaya koyabilirdik. 2-1'i yakaladıktan sonra çok daha iyi oynadığımızı söyleyebilirim."

"Muslera'da darbeden dolayı bir sinir sıkışması gibi bir şey oldu. Önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Bir sonraki maçta bizle beraber olacaktır diye düşünüyorum."

"İstediğimiz seviyeye daha net bir şekilde gelmemiz gerekiyor. Davinson Sanchez'i ikinci maça yetiştirmeye çalışacağız, Kaan dönüyor. Batshuayi ve Icardi'yi ikili olarak kullanmak hep aklımızda var."