A+ A-
Yorum
10

Onuachu'yu mundar ettiler! Trabzonspor ile derdiniz neydi?

Yayın Tarihi: 30.09.2024 - 10:27 | Güncelleme Tarihi: 30.09.2024 - 17:41
İngilizlerin inadı tuttu, Paul Onuachu'yu Trabzonspor'a vermedi. Bordo-mavililer bastırdı, 30 yaşındaki Nijeryalı golcü her yolu denedi, ama olmadı. Southampton, kendisini bordo-mavililere vermedi. Sonuçta Onuachu kimseye yar olmadı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Ne Trabzonspor'a yar ettiler, ne de kendileri kullanıyorlar... Premier Lig ekibi Southampton, Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'ın iddiasına göre Paul Onuachu için 15 milyon euro'luk talebinden vazgeçmedi. Transfer gerçekleşmedi.

Hatta Onuachu'yu Trabzonspor'a vermemek için, "Ferrari istiyorsanız FIAT parası veremezsiniz" diye kendilerinde bir ironi bile yaptılar. Günün sonunda Onuachu'yu ne Trabzonspor'a verdiler, ne de Southampton forması giydiriyorlar.

ONUACHU FORMAYI UNUTTU

Southampton bu sezon Premier Lig'de 5, EFL Cup'ta da 2 olmak üzere 7 maça çıktı... Onuachu, Premier Lig kadrosunda yazılmasına ve bunun yanında sakat da olmamasına rağmen bir dakika bile oynamadı. Kulübede maç kadrosuna bile seçilmedi.

AŞIKLARIN BULUŞMASI HALA ZOR

Trabzonspor'a dönmek isteyen Onuachu'nun sözleşmesi sezon sonunda bitmiyor. Bir yıl daha İngiliz ekibiyle sözleşmesi var. Trabzonspor Ocak ayında ya da bu sezon sonunda Nijeryalı oyuncuyu almak istese bile Southampton'la görüşmek durumunda.

Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler