A+ A-
Yorum
10

Palut kaçana yanıyor!

Yayın Tarihi: 13.08.2024 - 09:31
Çaykur Rizespor'un teknik direktörü İlhan Palut, baskın oldukları ve rakip ceza sahası içerisinde denemeler yaptıkları bir oyunda maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında sahasında konuk ettiği Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'da teknik direktör İlhan Palut, baskın oldukları ve rakip ceza sahası içerisinde denemeler yaptıkları bir oyunda maçı kazanmaları gerektiğini söyledi.

 

Palut, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin ilk maçlarının kolay olmadığını belirterek, "Çünkü yoğun hazırlık döneminden çıktık. RAMS Başakşehir üç resmi maç yaptı. Ritim anlamında bu avantajken mental ve konsantrasyonda bu onları geride bırakmış olabilir." dedi.

Karşılaşmanın ilk yarısını son derece yüksek tempoda oynadıklarını vurgulayan Palut, şöyle devam etti:

"Oyunu tamamen forse ettik. Bunu pozisyonlara çevirmeyi de başardık. Rakip kontra ataktan golü yakaladı ve 1-0 sıfır öne geçti. Korner golü bulduk. İkinci yarıda ilk devredeki tempo yoktu. Genel manada takımımın gösterdiği performanstan ve istekten mutluyum. Bu kadar baskın olduğumuz ve rakip ceza sahası içerisinde denemeler yaptığımız bir oyunda skoru yükseltmemiz, maçı kazanmamız gerekiyordu."

Palut, transfer çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Muhabir/Editör:Safiye Selçuk