Patrick Viera Dragus'u takibe aldı! Teklif gündemde...
Yayın Tarihi: 15.04.2025 - 14:11
Trabzonsporlu Dragus'un adı transferle anılmaya devam ediyor.
Trabzonspor’un Rumen golcüsü Denis Drăguș için flaş bir transfer iddiası gündeme geldi.
FANATIK SUPERLIGA'da canlı yayında konuşan gazeteci Horia Ivanovici, Rapid'in patronu Dan Șucu’nun Drăguș’u Serie A ekiplerinden Genoa’ya transfer etmek istediğini duyurdu. Aynı yayında yer alan teknik direktör Marius Șumudică ise bu iddiaya çarpıcı sözlerle yanıt verdi.
Şumudică’dan Çarpıcı Açıklamalar
Trabzonspor formasıyla Jose Mourinho’nun takımına karşı harika bir gole imza atan, ancak ardından sakatlık yaşayan Denis Drăguș için konuşan Şumudică, oyuncunun büyük bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı.
"Ben Drăguș ile maç öncesi konuştum. 2-3 aydır antrenman yapamıyordu, dizinden sakatlığı vardı ama yine de sahaya çıktı. Sonra sprint sırasında biceps femoral kasından tekrar sakatlandı ve ilk beni arayıp ‘Naşule, koptum’ dedi," diyen Şumudică, oyuncuyla yakın bir ilişkisi olduğunu belirtti.
“Genoa, Drăguș’u İstiyor!”
Program sunucusu Horia Ivanovici ise şu bilgileri verdi:
“Aldığım özel bilgilere göre, Dan Șucu Drăguș’u Genoa’ya götürmek istiyor. Ayrıca teknik direktör Patrick Vieira’nın da oyuncuyu izlediği söyleniyor. Serie A kulübü Genoa, sezon sonunda transfer için girişimlere başlayacak.”
Denis Drăguș’un Trabzonspor’la 4 yıllık kontratı bulunuyor ve yıllık 1.5 milyon Euro maaş kazanması oyuncunun Romanya'ya transferinin mümkün olmadığını gösteriyor.
Trabzonspor’un oyuncuyu kiralamak istemediği bilinirken ciddi bonservis bedeliyle satabileceği konuşuluyor.
Şumudică ise şu ifadeleri kullandı:
“Drăguș, yeter ki teknik direktörüyle yakın ilişki kursun, kendini önemli hissetsin. O zaman inanılmaz bir performans sergiliyor. Hem fiziksel hem teknik olarak mükemmel bir forvet.”
“Drăguș ve Geri Kalanlar”
Şumudică, Drăguș’un Genoa’da rahatlıkla forma giyebileceğini ve milli takımda da büyük katkı sağlayacağını söyledi:
“Tüm saygımla söylüyorum, şu an Romanya milli takımında oynayan tüm forvetler arasında Drăguș bir adım önde. O ve diğerleri...”