A+ A-
Yorum
10

Rey Manaj Trabzonspor'a gelecek mi? İşte transferin perde arkası..

Yayın Tarihi: 19.08.2024 - 16:20
Forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor’da Rey Manaj ismi gündeme geldi. Bordo-mavililerin, Sivasspor'un Arnavut golcüsü Rey Manaj için teklif yaptığı iddia edildi. İşte transfer sürecinin perde arkası.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor, forvet transferi konusunda aylardır yoğun bir çaba içinde. Bu süreç, Bruno Petković transferine benzer bir şekilde ilerliyor. Petković için aylar süren bekleyişin ardından, transferin son günlerinde yaşanan sıkıntılardan sonra, Avrupa'da transfer dönemi kapanınca Onuachu’yu kadrosuna katmıştı.

Şimdi benzer bir durum yaşanıp yaşanmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Weghorst ile ciddi temaslar devam ederken, Trabzonspor yönetimi, Sivasspor Başkanı ile görüşmelerde bulunarak Manaj ile ilgilendiklerini belirtti.

Başlangıçta 7 milyon Euro’dan kapı açılmış, ancak görüşmelerin ilerlemesiyle bu rakam 5 milyon Euro’ya düşürülmüştü. Sivasspor ayrıca iki oyuncu daha talep ediyor, ancak Trabzonspor yönetimi, bu transferi 3 milyon Euro’ya tamamlamak istiyor.

Son gelişmelerde, Sivasspor dikkat çeken bir açıklama yaparak yazılı bir teklif almadıklarını, yalnızca sözlü pazarlıkların sürdüğünü duyurdu. Sivas cephesi bu açıklama ile biraz da taraftarlarının tepkilerini yatıştırmak istedi.

Manaj ise Trabzonspor'un teklifinden etkilenmiş ve Sivasspor'dan ayrılarak Trabzonspor'da kariyerine devam etmek istiyor. Abdullah Avcı'nın bu transfer için büyük bir ısrar gösterdiğini de belirtmek gerekiyor.

Muhabir/Editör:Safiye Selçuk