A+ A-
Yorum
10

Rize’nin tadı tuzu yok

Yayın Tarihi: 01.09.2024 - 11:45
Fenerbahçe karşısından ağır yenilgiyle ayrılan Yeşil-Mavililer, Kasımpaşa karşısında da umduğunu bulamadı. Atmaca, kritik müsabakada rakibine 1-0 mağlup olarak üst üste ikinci yenilgisini aldı.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trendyol Süper Lig’in 4’üncü haftasında Çaykur Rizespor, taraftarı önünde Kasımpaşa’yı konuk etti. 6. dakikada Kasımpaşa 1-0 öne geçti.

Ceza sahasının sağ tarafında topla buluşan Fall'ın pasında arka direkte topu kontrol eden Ouanes'in vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu:1-0 10’uncu dakikada Rizespor Mosci ile beraberliği yakaladı. VAR incelemesi sonucu ofsayt gerekçesiyle gol geçersiz sayıldı.

35’de bu kez Akintola fileleri havalandırdı. Ancak bu gol de VAR’a takılınca gol iptal edildi.

İlk yarısı 1-0 sona eren maçın ikinci yarısında taraftar desteğini de arkasına alarak daha etkili bir oyun ortaya koyan Atmaca, rakip kalede üst üste ataklar geliştirdi. Ancak bir türlü Kasımpaşa kalecisi Gianniotis’i geçemeyen Karadeniz ekibi, zorlu karşılaşmadan 1-0’lık yenilgiyle ayrıldı.

Geçen hafta Fenerbahçe karşısından 5-0 gibi farklı bir yenilgiyle ayrılan Yeşil-Mavililer, bu sonucun ardından üst üste ikinci yenilgisini aldı. Çaykur Rizespor maç fazlasıyla 4 puanla 10’uncu sırada yer aldı.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün