A+ A-
Yorum
10

Rizespor, Kasımpaşa’yı konuk ediyor!

Yayın Tarihi: 31.08.2024 - 11:02 | Güncelleme Tarihi: 31.08.2024 - 11:30
Çaykur Rizespor bugün sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.15’te Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek.

Trendyol Süper Lig’in 4. haftasında Çaykur Rizespor bugün sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Saat 19.15’te Çaykur Didi Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Gökhan Bilir ve Gökhan Barçın yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Adnan Deniz Kayatepe. Zorlu mücadele beIN Sports HD 2’den canlı ekranlara gelecek.

Fenerbahçe maçında beklenmedik bir kayıp yaşayan Çaykur Rizespor, Kasımpaşa karşısında kazanarak hem bu mağlubiyeti unutturmak hem de taraftarı ile yeniden barışmanın hesabını yapıyor. Atmaca’da uzun süreli sakatlığı bulunan Benhur Keser dışında eksik oyuncu bulunmuyor. Fenerbahçe karşısında hastalığı nedeniyle forma giyemeyen Hojer’in ise forma giyebileceği öğrenildi.

 

Muhtemel 11'ler:

ÇAYKUR RİZESPOR: Gökhan (Tarık), Taha, Mocsi, Alikulov, Hojer, Olawoyin, Papanikolaou, Akintola, Varesanovic, Zeqiri, Sowe

KASIMPAŞA: Gianniotis, Winck, Opoku, Yasin, Rodrigues, Gökhan, Fall, Aytaç, Hayradinovic, Ben Quanes, Nuno Da Costa

 

Didi’ye akın var

Çaykur Rizespor’un bugün Kasımpaşa ile oynayacağı müsabakaya yeşil-mavili taraftarlar akın ediyor. Şuana kadar satışa sunulan 15 bin biletin 13 bininin satıldığı ve maç saatine kadar bütün biletlerin satılacağı öngörülüyor. Yeşil-Mavili taraftarların özel bir hazırlık içerisinde olduğu gelen bilgiler arasında. 

 

Palut’un kozu Sowe

Çaykur Rizespor’da teknik direktör İlhan Palut’un Kasımpaşa karşısında en önemli kozu yine Ali Sowe olacak. Antrenmanlarda çalışkan görüntüsü ile dikkat çeken 30 yaşındaki Gambiyalı oyuncu bu sezon ligde sahaya çıktığı 3 maçta 1 gollük katkı sağladı.

 

 

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün