A+ A-
Yorum
10

Rizespor’dan Boupendza bombası!

Yayın Tarihi: 15.08.2024 - 14:15
Çaykur Rizespor’un bir dönem Hatayspor'da forma giyen Aaron Boupendza'yı kadrosuna katmak için harekete geçtiği hatta oyuncuyla anlaşma aşamasına geldiği iddia edildi

Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Başakşehir karşısında iyi bir futbol ortaya koymasına rağmen son vuruşlarda çok etkili olamayan Çaykur Rizespor’da golcü girişimleri hız kazandı.

Yeşil mavili kurmayların, bir dönem Hatayspor’da forma giyen ve bordo beyazlı formayla orta koyduğu başarılı performansla yıldızlaşan Aaron Boupendza'yı kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre bonservisi elinde olan oyuncuyla prensipte anlaşmaya varıldı.

 

2020/2021 sezonunda Hatayspor arması altında gösterdiği performanstan sonra Katar ekiplerinden Arabi Doha'ya giden 28 yaşındaki futbolcu, Hatayspor’da 38 maçta 22 gol atıp, 1 asist yapmıştı. Son iki yılını MLS'de geçiren ve bu sezon sonu Cincinnati ile sözleşmesini yenilemeyen golcü sol ayak, Amerika'da çıktığı 35 maçta 9 gol 4 asist yaptı.

Öte yandan oyuncuyla Türkiye’den Gaziantep, Kasımpaşa ve Göztepe, Yunanistan’dan da AEK ve PAOK’un da ilgilendiği öğrenildi.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün