Ronaldo’nun oğlu, Antalya’da şampiyon oldu!
Yayın Tarihi: 05.11.2025 - 01:40
Kaynak:HABER MERKEZİ
Antalya'da 16 yaş altı futbol milli takımları arasında düzenlenen hazırlık turnuvasında, yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun oğlu Cristiano Dos Santos'un da forma giydiği Portekiz, İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon oldu.
Manavgat ilçesindeki Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi'nde düzenlenen özel turnuvaya; Türkiye, İngiltere, Portekiz ve Galler'in 16 yaş altı milli takımları katıldı.
RONALDO'NUN OĞLU OYNADI
Al Nassr'da forma giyen Portekizli milli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun 15 yaşındaki oğlu Cristiano Dos Santos, turnuvada Portekiz takımında yer aldı.
Cristiano Dos Santos, Portekiz'in İngiltere ile oynadığı son hazırlık mücadelesinde uzatma dakikalarında oyuna dahil oldu.
Portekiz’i şampiyonluğa götüren golleri 8’inci ve 29’uncu dakikalarda Rafael Cabral attı.
İngiltere’nin tek sayısı 54’üncü dakikada, Reggie Watson’dan geldi.
PROTOKOL TRİBÜNÜNDEN İZLEDİLER
Portekiz-İngiltere maçını Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro ile nişanlısı Georgina Rodriguez de protokol tribününden izledi.
Karşılaşmanın ardından düzenlenen törende, şampiyonluk sevinci yaşayan Portekiz 16 Yaş Altı Futbol Milli Takımı kupasını kaldırdı.
Ronaldo'nun annesi Aveiro ile nişanlısı Rodriguez, seremoninin ardından sahaya inerek Cristiano Dos Santos’u kutladı ve fotoğraf çektirdi.