Samsunspor hazırlık maçında kardeş Dunkerque’yi 1-0 yendi
Yayın Tarihi: 02.08.2025 - 08:55
Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanan hazırlık maçında tek golü Anthony Musaba attı.
Kaynak:HABER MERKEZİ
Başkan Yüksel Yıldırım’ın iki takımı karşılaştı: Kazanan Samsunspor oldu
Samsunspor, hazırlık maçında karşılaştığı Fransa 2. Lig ekibi USL Dunkerque’yi 1-0 mağlup etti.
SAMSUNSPOR GALİP GELDİ
Samsunspor, yeni sezon öncesi son hazırlık maçında Fransa Ligue 2 ekiplerinden USL Dunkerque ile karşılaştı. Kulüp Başkanı Yüksel Yıldırım’ın sahibi olduğu Fransız takımıyla oynanan mücadeleyi Samsun temsilcisi 1-0’lık skorla kazandı.
KONTROLLÜ BİR OYUN SERGİLEDİ
Müsabakaya Okan Kocuk, Zeki Yavru, Rick van Drongelen, Lubomír Satka, Logi Tomasson, Antoine Makoumbou, Jules Olivier Ntcham, Celil Yüksel, Anthony Musaba, Emre Kılınç ve Marius Mouandilmadji ilk 11’iyle başlayan Kırmızı-Beyazlılar, ilk yarıda kontrollü bir oyun sergiledi.
31’inci dakikada sahneye çıkan Anthony Musaba, attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlandı.
SONA ERDİ
İkinci yarıya da dengeli bir oyunla başlayan iki ekip, pozisyon üretmekte zorlandı. 69. dakikada oyuna sonradan giren Soner Aydoğdu’nun fileleri havalandırdığı pozisyon ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Kalan dakikalarda gol sesi çıkmayınca mücadele Samsunspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.
EKSİK BÖLGELERİ GÖRME FIRSATI BULDU
Kırmızı-Beyazlılar, bu mücadeleyle birlikte hem galibiyet sevinci yaşadı hem de teknik ekip son değerlendirmelerini yaparak eksik bölgeleri görme fırsatı buldu.