A+ A-
Yorum
10

Samsunspor rotayı Avrupa'ya çevirdi

Yayın Tarihi: 30.09.2024 - 16:01
Süper Lig’in ilk 7 haftasında 15 puan toplayarak Avrupa potasında yer alan Samsunspor’da taraftar ve camia Avrupa hayali kurmaya başladı
Kaynak:HABER MERKEZİ

TRENDYOL Süper Lig’de son haftalarda üst üste aldığı galibiyetlerle Avrupa potasına giren Samsunspor’da camia ve taraftar alınan sonuçlardan çok memnun. Sezona transfer yasağı ile girmesine rağmen kısıtlı kadrosuyla ilk 7 haftadan 5 galibiyet çıkaran Kırmızı-Beyazlılarda camia ve taraftar şimdiden Avrupa hayali kurmaya başladı. THOMAS Reis nezaretinde sezonun ilk 7 haftasında sadece Beşiktaş’a (0-2) ve Konyaspor (0-1) mağlup olan Samsunspor, Gaziantep FK (1-0), Hatayspor (3-0), Başakşehir (2-0) ve Çaykur Rizespor (1-0) ve Göztepe (4-3) mağlup etti. Kırmızı-Beyazlılar bu süreçte rakip ağları 11 kez sarsarken kalesinde ise 6 gol gördü.

ALINAN sonuçların yanı sıra oynanan futbol gelecek haftalar adına umut verirken, taraftarlar sosyal medya hesaplarından; “Transfer yasağımız olmasına rağmen takım bu sezon karakterini sahaya koyarak kadro derinliği eksikliğini çok net olarak kapatıyor. Bu takıma ve hocamıza sahip çıkalım. Bu sezon Avrupa hayal değil” diyerek takımlarına desteklerini gösterdiler.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün
Etiketler