A+ A-
Yorum
10

Şenol Güneş imzayı attı: ''Söz veriyorum''

Yayın Tarihi: 10.09.2024 - 13:04 | Güncelleme Tarihi: 10.09.2024 - 13:56
Trabzonspor Kulübü Efsane Teknik Direktörü Şenol Güneş için Ganita’da bir imza programı düzenledi.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor'da Teknik Direktör Şenol Güneş için imza Ganita'da imza töreni gerçekleştiriliyor.

Şenol Güneş'in açıklamaları;

Maalesef üzücü bir gündeyiz. Uzun yıllardır Türkiye'nin başına bela olan terör olaylarından dolayı evlatlarımızı kaybediyoruz. Benim babam memleketimden, Sürmene'den Ömer Fatih Ayar kardeşimizi kaybettik. Ailesinin ve ulusumuzun başı sağ olsun. Üzgünüz ama aynı zamanda kızgınız. Huzur içinde bir Türkiye olmasını diliyorum.

Heyecanım var. Başta başkan, yönetim ve sizlerin desteği ile bu heyecanı yaşıyorum. Fenerbahçe sahasında Beşiktaş ile maç oynayarak futbolu bırakmıştım. Başkanımız jübile formamı hediye etti. Bana da sürpriz oldu. Bu sıcak ortamı sağlayan herkese teşekkür ederim.

Trabzon'da hep halkın içinde oldum. Başkanın projeleriyle heyecanlandım. Bütçeden, sportif başarısından bahsetti. Olağanüstü heyecanı ve isteği var. Sahada teknik olarak yardımcı olmamı istedi. Ben de geldim. Boş mukaveleye imza attık. İmza atmak önemli değil. Trabzonspor'un başarısı için elimden geleni yapacağım. İmzalar kağıt üstüne atılır. Sözler karşılıklı verilir ama önemli olan ruhu ve gönlü ile burayı yaşamak. Arzu edilen takımı göreceğiz.

İlk aşamada 3 müsabaka var. Beşiktaş, Kayseri ve Gaziantep. Bu dönemi aşmak istiyoruz. Devreye kadar güzel futbol oynayan bir takımla iyi sonuçlar almak istiyoruz. Yoksa başkan heyecanını kaybeder diye korkuyoruz. Sonuçları aldıkça daha da hızlanacağız.

Bizi biz yapan Trabzonspor'un 1966'da başlayan, 67'de tekrar gündeme gelip kurulmasıyla, sadece sportif değil ekonomik ve sosyal olarak da katkı yapması için hep uğraştık. Üretip geliştirip yarışmak istiyoruz. Aynı zamanda dışarıdan da futbolcu almak istiyoruz. Trabzonspor büyük bir camia. Buna layık olmak istiyoruz. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çok başarı ve başarısızlık gördüm. Buradaki başarıyı sizlerle paylaşarak gurur duymak istiyorum. Zaman zaman taht, zaman zaman taş giydik. Bu kez gönüllere girmek istiyoruz. Sizlerin desteğiyle başarılı olalım. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

Ertuğrul Doğan'ın açıklamaları;

Bugün üzücü bir gün. Ömer Fatih Ayar kardeşimiz şehir oldu. Allah'tan rahmet diliyorum. Ailesine sabırlar diliyorum.

Şenol Hocamıza teşekkür ederek başlamak istiyorum. Kendisindeki Trabzonspor aşkına gözlerimle şahit olmak farklı bir duygu. Biz onların şampiyonlukları ile büyüdük. Biz onlar gibi kişiler sayesinde Trabzonsporlu olduk. Kendisi ilk andan heyecanını yansıttı ve boş mukaveleye imza attı.

Bir ricam var. Çok önemli ekonomik hamleler yapıyoruz ama bu zamana kadar sahada mutlu eden sonuçlar alamadık. Şenol Hocam ile beraber burada da yeni bir dönemin açılacağını düşünüyor, kendisi ve ekibine çok güveniyorum. Taraftarlar olarak teknik ekibe ve kadroya sahip çıkmanızı istiyorum. İçeride birlikteliği sağlarsak her şey çok daha hızlı yoluna girecek. Törene katılım gösteren herkese teşekkürlerimi sunuyorum.