A+ A-
Yorum
10

Şenol Güneş kararını verdi! Onuachu mu? Aboubakar mı?

Yayın Tarihi: 04.09.2024 - 09:36 | Güncelleme Tarihi: 04.09.2024 - 11:09
Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş, forvet transferi için aylardır çözüme kavuşmayan Paul Onuachu ile daha fazla vakit kaybedilmesi yerine Beşiktaş'ın vermeye hazır olduğu Vincent Aboubakar'ı tercih etti.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’nın boşluğu sonrası scout ekibi ilk transferi yaptı. Teknik Direktör koltuğu boş olduğu kısa zamanda bordo-mavililerde scout ekibi Simon Banza transferine onay verdi. Sonra Şenol Güneş göreve geldi.

SERDAR DA KARAR GÜNEŞ'İN

Şimdi ise farklı bir durum daha ortaya çıktı. Trabzonspor'la anlaşan Şenol Güneş, Serdar Saatçi ve transferi için çok uğraşılan Paul Onuachu konusunda son kararı verecek.

ONUACHU DEĞİL DE ABOUBAKAR

İki oyuncuyla alakalı kararlar yeni teknik direktör Şenol Güneş'e bırakılmış durumda. İddialara göre Güneş, Banza'nın yanına transferi çok uzayan Onuachu'yu değil de Beşiktaş'tan tanıdığı Vincent Aboubakar'ı tercih ediyor.

YABANCI KURALI DEĞİŞİRSE REDMOND

Ayrıca yabancı kuralının değişmesi gündemde. Böyle bir durumda tecrübeli teknik direktörün Beşiktaş'tan bir başka eski öğrencisi olan Nathan Redmond'u da istediği biliniyor.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün