A+ A-
Yorum
10

Şenol Güneş Trabzon'da

Yayın Tarihi: 04.09.2024 - 18:15 | Güncelleme Tarihi: 04.09.2024 - 18:30
Trabzonspor'da yeni teknik adam Şenol Güneş Trabzon'da
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor'da Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik adam Şenol Güneş oldu.

Bordo mavililerin resmen açıkladığı deneyimli teknik adam bugün Trabzon'a geldi.

Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Şenol Güneş'i taşıyan uçak İstanbul'dan 16.25'te Trabzon'a doğru havalandı.

Deneyimli teknik adamı taşıyan uçağın 18.15'te Trabzon Havalimanı'na iniş yaptı.

Tecrübeli teknik adamı çok sayıda taraftarın havalanında karşıladı.

Havaalanında kısa bir açıklama yapan Şenol Güneş şunları söyledi;

Trabzon’a ilk kez gelmiyorum ama bu seferki gelişim farklı bir anlam taşıyor. İstanbul’daki işlerimin ardından başkan da beni aradı ve Trabzon’a gelmemi istedi. Şu anda Trabzonspor için önemli bir dönemdeyiz. Abdullah Hoca’nın önceki döneminde büyük başarılar elde edildi, takıma teşekkür ederim. Şimdi yeni bir döneme başlamış bulunuyoruz.

Yönetim Kurulu ve Başkan benimle görüşmek istedi ve çağrı üzerine geldim. İlk günümüzü geçirdik, yarın takımla bir araya geleceğim ve mevcut durumu değerlendireceğiz. Trabzon’u ve şehri tanıyorum, ama şu anda zor bir dönemden geçiyoruz. Başarıların ardından gelen zorluklar daha ağır olabilir. Bu zorlukları aşmak ve yeni bir vizyonla takımı yeniden yapılandırmak istiyoruz. Hem mevcut oyuncularımızı hem de yeni alacağımız futbolcularla başarılı bir Trabzonspor ve güzel futbol görmek istiyoruz.

Bu sürece başladığımda gençliğimdeki heyecanı yaşıyorum. Oyuncuların oyunlarından keyif alması, taraftarların gurur duyması en büyük hedefimiz. Yeni bir işe başlıyor gibi hissediyorum ama bu heyecan, gençliğimdeki duyguları yeniden yaşatıyor.

Eskiden yalnızlık hissedilebiliyordu ama şimdi kimse yalnız bırakılmıyor. Duygular ve mantık bir arada olacak. Tecrübe ve bilgiyle hareket edeceğiz ve Trabzonspor’a en iyi şekilde hizmet edeceğiz.

Tek başına iş yapmak zor olabilir ama liderlik ve rehberlik çok önemli. Umarım taraftarların ve yönetimin beklentilerini karşılar, Trabzonspor’a güzel bir ışık tutarız. Teşekkürler.