A+ A-
Yorum
10

Şenol Güneş'in üzerini çizdiği ilk isim! Abdullah Avcı'nın gözdesiydi

Yayın Tarihi: 17.09.2024 - 11:00 | Güncelleme Tarihi: 17.09.2024 - 11:10
Abdullah Avcı'nın aylar önce alınması için Trabzonspor yönetimine baskı yaptığı sol bek Borna Barisic, Şenol Güneş'in kesik attığı ilk isim oldu. İşte detaylar...
Kaynak:HABER MERKEZİ

Şenol Güneş kafasındaki Trabzonspor'u yavaş yavaş yerine oturtmaya başladı... milli arada takımı tanımaya başlayan Güneş'in ilk maçtan ipini çektiği isim Borna Barisic oldu. Hırvat sol beki herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen Beşiktaş maçının kadrosuna almadı. Kadroda yer almayan diğer bir oyuncu henüz sakatlığı geçmeyen Nwakaeme oldu.

Borna Barisic

EREN'İN YANINA ARİF BOŞLUK

Şenol Güneş, Eren Elmalı'nın arkasına sol beke Arif Boşluk'u kulübeye koydu... hatta genç oyuncuya şans da verdi. Şenol Güneş'in kadroya alıp forma vermediği tek yabancı ise Batagov oldu... Dragus, Cham hatta Güneş'in ipini çektiği iddia edilen Lundstram bile Beşiktaş karşısında forma buldu.

HAYAL KIRIKLIKLARI ORSIC VE BARDHI

İlk maçtan Şenol Güneş'in keyfini kaçıran isimlerse Orsic ile Bardhi oldu. Güneş ilerleyen haftalarda Cihan Çanak'ı, Carlo Ancelotti'nin Arda Güler'i kullandığı gibi kanatta kullanmayı planlıyor. Ayrıca Dragus'tan ise 9.5 numara gibi yararlanmayı planlıyor.

CHAM VE SAATÇİ'Yİ BEKLİYOR

Güneş'in öncelikle beklediği isimlerse Cham ile Serdar Saatçı… iki oyuncu da forma giyecek seviyeye geldiği zaman formaları hazır. Saatçi'yi Savic'in yanında, Cham'ı ise Beşiktaş maçında Bardhi'yi kullandığı mevkide kullanmayı planlıyor.