Serdal Adalı, 3 ay sonra imzayı attırabilir
Yayın Tarihi: 01.10.2026 - 15:36
Beşiktaş, teknik direktör Vincenzo Italiano'nun transferini çok istediği Joe Willock için yeniden harekete geçti. Siyah-beyazlıların bu transferde yol haritası belli.
Kaynak:HABER MERKEZİ
Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdal Adalı geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Joe Willock'u transfer etmek istediklerini duyurmuştu. Adalı, Italiano'nun futbolcuyu çok istediğini yazın transferin eşiğinden dönüldüğünü, Willock'u devre arasında kadroya katabileceklerini ifade etmişti.
Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre Newcastle United, Willock'a yeni sözleşme önermeye hazırlanıyor. Tarafların ocak ayına kadar görüşeceği belirtildi. İngiliz futbolcu bu teklifi reddederse Beşiktaş ihtimali ciddi şekilde güçlenecek.
Beşiktaş'ın transfer için tekrardan masada olduğu, siyah-beyazlıların futbolcuyu ocak ayında kadrosuna katması halinde 15 milyon euro ödeyeceği ifade edildi. Siyah-beyazlılar transferi sezon sonuna bırakırsa Willock'la ön protokol imzalanacak ve transfer 2027 yazında bedelsiz gerçekleşecek.