Sergen Yalçın: Bu oyun da bu oyuncular da bizim olamaz!
Yayın Tarihi: 01.09.2025 - 01:07
Kaynak:HABER MERKEZİ
Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Sergen Yalçın, 2-0 mağlup oldukları Alanyaspor maçının ardından takımda forma giyen futbolculara sert mesajlar gönderdi.
Sergen Yalçın, Beşiktaş formasını hak etmeyen futbolculara forma vermeyeceğini söyledi.
İşte Beşiktaş’ın 2-0 kaybettiği Alanyaspor maçının sonrasında Sergen Yalçın’ın o sert sözleri:
"Alanyaspor'u tebrik etmek lazım. Biz beklentinin çok altında kaldık. Kötü bir gidişat var. Bunun farkındayız. Bugün farklı formatla da oynadık ama camiamızın, taraftarımızın bilmesi gereken, futbolun isimle oynanmadığı! Futbol, mücadele sahada! Çok isimlere takılmamak lazım.
Futbol adına çok bir şey yaptığımızı düşünmüyorum. Bu oyun bizim oyunumuz değil. Çok daha sağlam, rakibi oynatmayan, çok daha hücum yapan, rakibe izin vermeyen, oyunun kontrolünü elinde tutan bir Beşiktaş olmalı. Bugün gelinen noktada beklentinin çok altında bir oyun, istek, arzu, mücadele, savaşma! Bu şekilde olmaz! Biz bunu değiştirmek için çok mücadele edeceğiz. Sonucu hep birlikte göreceğiz!"
"KENAR OYUNCUMUZ YOK!"
"Kenar oyuncumuz yok! Bir tane var, o da sakat. Kimseden gizlemeye gerek yok. 1-2 tane kenar, belki merkez orta saha... 1-2 oyuncu bizi ne kadar değiştirir? Önümüzde süre var, tabii ki çalışacağız. Görünen tabloda işimiz çok kolay değil."