A+ A-
Yorum
10

Szczesny'den tepki: Sigara içmem kimseyi ilgilendirmez

Yayın Tarihi: 10.10.2024 - 13:26
Barcelona'nın Polonyalı kalecisi, "Özel hayatımda değiştirmediğim şeyler var ve sigara içmem kimseyi ilgilendirmez" dedi.
Kaynak:MİLLİYET

Barcelona'ya transfer olan Polonyalı file bekçisi Wojciech Szczesny, özel hayatı ve sigara alışkanlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Szczesny, Barcelona'ya transfer olmasının ardından Mundo Deportivo'ya röportajda dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Polonyalı kaleci, özellikle sigara içmenin performansını etkilemediğini ve bunun tamamen özel hayatıyla ilgili olduğunu belirtti.

34 yaşındaki eldiven, sigara konusuyla ilgili olarak,"Özel hayatımda değiştirmediğim şeyler var ve sigara içmem kimseyi ilgilendirmez. Bunun performansımı etkilemediğini düşünüyorum ve sahada iki kat daha fazla çalışıyorum. Çocukların yanında yapmıyorum ki kötü bir etki bırakmasın. Bazen biri ağaçların arkasından fotoğrafımı çekiyor, ama bu benim kontrolümde değil. Benim özel hayatım ve kimseyi ilgilendirmiyor. Eğer birileri kişisel hayatımı değiştirebileceğini düşünüyorsa, bir daha deneyin, bugüne kadar hiç işe yaramadı" dedi.