A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor 6 yedekle çıktı

Yayın Tarihi: 26.07.2025 - 19:49
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor’un Ümraniyespor ile oynadığı son hazırlık maçında kulübede yalnızca 6 yedek oyuncunun bulunması dikkat çekti.

Yedek kulübesinde Onuralp Çevikkan, Ahmet Doğan, Arda Öztürk, Taha Emre, Mendy ve Okay Yokuşlu yer aldı.

 

Aslar dinlendirildi

Fatih Tekke, Ümraniyespor karyısında ‘as’ oyuncuları riske etmedi. Uğurcan Çakır, Batagov, Savic, Visca, Mustafa Eskihellaç, Felipe Augusto riske edilmedi ve dinlendirildi.

 

Yan sahada çalıştılar

Trabzonspor’da tedavileri süren oyuncular ve kadroda düşünülmeyen isimler maçın oynandığı Yüksek İrtifa Merkezi’ndeki yan sahada çalıştı.

Tedavisi devam eden Onuachu ve Zubkov bireysel idman yaparken, takımda düşünülmeyen Cihan Çanak, Göktan Gürbüz ve Rayyan Baniya ise, antrenör eşliğinde antrenman yaptı.

Trabznospor’da Enis Destan ile John Lundstram ise transfer için kamptan ayrıldı.

Bugünkü karşılaşmada toplam 13 isim yer almadı.

Etiketler