A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor kaç transfer daha yapacak?

Yayın Tarihi: 20.08.2024 - 09:15
Trabzonspor'da transfer mesaisi aralıksız olarak sürüyor. İşte bordo mavili ekibin transferdeki rotası...
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor, yeni sezona istediği gibi başlayamayarak UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Rapid Wien'e elendi ve bu durum takımı zor durumda bıraktı. Ancak bordo-mavili yönetim, kadrosunu güçlendirmek amacıyla transfer çalışmalarına devam ediyor.

Trabzonspor, Malheiro, Cihan Çanak, Batagov, Nwakaeme, Ozan Tufan, Dragus, Barisic, Lundstram, Savic ve Okay Yokuşlu gibi önemli isimleri kadrosuna kattı. Şimdi ise 10 numara pozisyonunu güçlendirmek için Gent forması giyen 25 yaşındaki Güney Koreli futbolcu Hyun-seok Hong ile anlaşma sağladı. Görüşmelerde herhangi bir pürüz yaşanmazsa, transferin yakın zamanda resmiyete kavuşması bekleniyor.

Trabzonspor'un transfer stratejisi, 10 numara bölgesinde Hong'u kadroya dahil etmekle sınırlı değil. Kulüp, bu bölgenin yanı sıra santrfor ve 8 numara pozisyonları için de yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Yönetimin, 8 numara ve santrfor transferlerini tamamlamasıyla transfer çalışmalarını sonlandırmayı planladığı, ancak şartların uygun olması durumunda fırsat transferlerinin de değerlendirmeye alınabileceği ifade ediliyor.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün