A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor para basıyor!

Yayın Tarihi: 21.10.2024 - 09:52
Bankalar Birliği borcunu kapatan Trabzonspor'un borcu 4.5 milyar TL'den 3.1 milyar TL'ye düştü. Papara'dan gelecek paranın yanı sıra arazilerden de kulübe girecek rakamla Trabzonspor'un hedefi 0 borç.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor Başkanı 4 günü Trabzon’da geçirdi. STK’lar, resmi daireler, taraftar grupları ve eski yöneticiler dahil olmak üzere yüzlerce kişiyle görüştü. Başkan Doğan ve ekibi, kalem kalem tüm detayları açıkladı.

TRABZONSPOR'UN BORCU DÜŞÜYOR

Bir önceki kongrede 4.5 milyar TL borç açıklanmıştı. Trabzonspor Başkanı, yaptığı açıklamayla borcun 3 milyar 100 milyon TL’ye düştüğünü belirtti. Görüntü "borç daha da düşecek" diyor.

GELECEK YENİ GELİR KALEMLERİ VAR

Papara’dan Haziran ayında ciddi bir para girişi olacak. Arazilerle ilgili beklenen hamleler de gelirse borç daha da düşecek.

SİNAN ZENGİN FARKI

Başkan Doğan’ı toplantıda Sinan Zengin asiste etti. Kulüpteki uçan sinekten haberi olan Zengin’in sık sık Trabzonspor Başkanına bilgi aktardığı ve konuları derinlemesine anlattığı görüldü.

Sinan Zengin, bilgi birikimiyle Trabzonspor’un yıllardır ekonomisinin yönetilmesinde başrol oynuyor. Kriz ortamlarından kulübü çıkarmasıyla ünlenen Sinan Zengin, diğer başkanlarda olduğu gibi Trabzonspor Başkanın da bir numarası olarak öne çıktı.

BORDO-MAVİLİLER SPONSORA BOĞULACAK

Bu arada Trabzonspor yeni bir sponsorluk anlaşması daha imzaladı. Dünyanın önde gelen araba markalarından Nissan birçok konuda kulübe sponsor oldu. Trabzonspor Basketbol Takımı’nın ulaşım sponsoru olan Nissan, stadyum içi görseller ve panellerde yer alacak. Burada da kulübe bir para girişi olacak.

Etiketler