A+ A-
Yorum
10

TRABZONSPOR, PSG’NİN SAKAT OLDUĞU İÇİN ELİNDEN ÇIKARMAK İSTEDİĞİ RENATO SANCHES İLE ANLAŞTI

Yayın Tarihi: 17.08.2025 - 09:26 | Güncelleme Tarihi: 20.08.2025 - 22:40
Bordo-mavililer, sonrasında sıkıntı yaşama ihtimali yüksek bir oyuncu olan Trabzonspor, Renato Sanches ile anlaştı. Hatta, Portekiz gazetesi Abola’ya göre imzalar atıldı bile...
Kaynak:HABER MERKEZİ

Kadrosunu genç ve dinamik oyuncularla takviye eden ve bu nedenle de alkış alan Trabzonspor, son hamlesiyle kafa karıştırdı.

Yönetime yakın isimlerden gelen bilgilere göre, bordo-mavililer, 28 yaşında 1.76 boyundaki Paris Saint Germain’in (PSG) orta saha futbolcusu Renato Sanches ile anlaşma sağladı.

Gelen bilgilere göre, Trabzonspor Renato Sanchez ile ilgili karar vermek için güncel sakatlık raporunu istedi. Transferde son karar gelecek rapora göre şekillenecek.

Ancak Portekiz’in önemli spor gazetesi Abola, Trabzonspor ile PSG’nin, Renato Sanchez’in transferi konusunda anlaşma sağladığını öne sürdü.

Abolo yaptığı haberde, “Trabzonspor, Renato Sanches ile anlaştı. Maaşının %40 olan 2.5 Milyon Euro ödeyecek ayrıca 9 Milyon Euro satın alma opsiyonu olacak” ifadelerini kullandı.

PSG’nin sıkça yaşadığı sakatlıklar nedeniyle elinden çıkarmak istediği Renato Sanchez, 3 milyon euro piyasa değerine sahip.

ABD’de yapılan FİFA Dünya Kulüpler Kupası’nda 3 maçta görev yapan Sanchez, 168 dakika süre aldı, 1 gol kaydetti.

Futbolundan çok sakatlığı ile gündeme gelen Sanches'in kaçırdığı maçlar şöyle:👇

2024/2025 - 35 maç (176 günde)
2023/2024 - 25 maç (146 günde)
2022/2023 - 19 maç (116 günde)
2021/2022 - 18 maç (92 günde)

Portekiz Milli Takımı’nda 32 kez oynayan Renato Sanchez 3 gol kaydetti.