A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor ve AEK Fofana için yarışıyor!

Yayın Tarihi: 08.09.2024 - 09:27 | Güncelleme Tarihi: 08.09.2024 - 12:04
Kaynak:HABER MERKEZİ

21 yaşında 1.80 boyunda olan David Datro Fofana, Chelsea’de forma giyiyor. Ünlü İngiliz kulübü deneyim kazanması amacıyla Fildişi Sahilli kanat forveti kiralamak istiyor. AEK’ya yakınlığıyla bilinen gazeteci Costas Ketsetzoglou, “Fofana için Trabzonspor ve AEK ciddi bir yarış veriyor. Oyuncu çok potansiyelli. Transfer eden, kendi takımı adına önemli bir adım atmış olacak” iddiasında bulundu.

TRABZONSPOR için bir transfer iddiası da Yunanistan’dan geldi. AEK Kulübü’ne yakınlığı ile bilinen spor gazetecisi Costas Ketsetzoglou, Trabzonspor ile AEK’nın Chelsea’de forma giyen David Datro Fofana için ciddi bir yarış içinde olduğunu iddia etti. Costas Ketsetzoglou, “David Datro Fofana 21 yaşında ve potansiyeli çok yüksek. Kanatlarda görev yapıyor. Santrafor olarak oynuyor ve skor üretme konusunda da bir hayli başarılı. Şu anda Trabzonspor ile AEK, Fofana’yı transfer etmek için ciddi bir yarış içinde. Bakalım bu yarıştan kim galip çıkacak?” ifadelerini kullandı.

MOLDE’DE 34 GOLE KATKI SAĞLADI

21 yaşında 1.80 boyunda olan David Datro Fofana kariyerinde, Chelsea, Molde, Union Berlin ve Burnley formalarını giydi. Chelsea’nin tecrübe kazanması için sürekli kiraladığı Fildişi Sahilli genç yetenek, en başarılı dönemin Molde’de geçirdi. Fofana, Molde formasıyla 65 maçta 24 gol 10 asistlik performans sergiledi. Genç kanat oyuncusu, Chelsea’de ise 4 maçta şans bulabildi.

Muhabir/Editör:Erol Taşkın
Etiketler