A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'da 5 milyonluk kriz! Abdullah Avcı ile mankenler aynı yerde!

Yayın Tarihi: 31.08.2024 - 11:52 | Güncelleme Tarihi: 31.08.2024 - 12:15
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı sözleşme imzalarken danışmanlık hizmeti verdiği iddiasıyla Poligon Sportif isimli şirket Trabzonspor aleyhine 5 milyon TL’lik dava açtı. Bu şirketin faaliyet alanının sporcu, sanatçı ve mankenler olduğuna dair bilgiler var.
Kaynak:FOTOSPOR

Abdullah Avcı Trabzonspor'dan ne zaman istifa edecek... ya da istifa etmeyecek, tazminat almadan gitmeyecek. Cevap henüz yok. Ama camianın ortak görüşü Avcı ile birliktelik uzun süre devam etmeyecek.

5 MİLYON TL DAVA AÇILDI

Trabzonspor önceki gün borçlarla ilgili bir izahatnamede açıkladı. Burada Avcı'yla ilgili ilginç bir detay var.

* Poligon Sportif isimli şirket Abdullah Avcı sözleşme müzakereleri kapsamında verdiği danışmanlık hizmeti nedeniyle 5 milyon TL’lik dava açtı.

Abdullah Avcı

HİÇBİR YERDE İZİ YOK

Bu şirketin 6 yıllık bir geçmişi var. Sahibi hakkında internet üzerinde bir bilgi yok. Trabzonspor'dan 5 milyon TL isteyen şirketin sosyal medya hesabı ya da internet sitesi de bulunmuyor. İstanbul Şişli merkezli şirketin sanatçı, sporcu ve mankenlerle çalıştığına dair bilgilendirme var. Ancak isim yok.

2018'DE ŞİŞLİ'DE KURULDU

Poligon Sportif Hizmetleri Danışmanlık ve Ticaret Anonim Şirketi ile ilgili bilgiler şöyle:

* 08.01.2018 tarihinde bir Anonim Şirket olarak kurulmuş olup İstanbul Ticaret Odası'na bağlı olarak faliyet göstermektedir. Firma Bilgi, İletişim Ve Medya Meslek Grubu Ana Kategorisinde, Sanatçı, Sporcu, Şovmen, Manken Ve Diğerleri İçin Ajansların Ve Menajerlerin Faaliyetleri Nace Kodu Sektöründe yer almaktadır.