A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'da Güneş'ten flaş hamle! Fenerbahçe maçı öncesi radikal kararlar alacak

Yayın Tarihi: 28.10.2024 - 11:44
Trabzonspor'da Şenol Güneş, Fenerbahçe maçı öncesi radikal kararlar almaya hazırlanıyor.
Kaynak:HABER 61

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında deplasmanda Göztepe'ye ı 2-1 mağlup olan Trabzonspor'da , Teknik Direktör Şenol Güneş, Fenerbahçe maçı öncesi radikal kararlar almaya hazırlanıyor. Güneş, bu kararlarını yönetim kurulu ile paylaşacak.

Trendyol Süper Lig'de, beklentilerin gerisinde kalan Trabzonspor, Teknik Direktör Şenol Güneş'in takımın başına gelmesiyle arzuladığı çıkışı da yakalayamadı. Bordo-mavililer, Güneş, yönetiminde çıktığı 7 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti. Söz konusu maçlarda 9 gol atan Trabzonspor, kalesinde ise 8 gol gördü.

Göztepe maçı bardağı taşırdı

Trabzonspor'un , büyük umutlarla çıktığı, çıkış maçı olarak değerlendirdiği Göztepe karşısında ortaya koyulan performans bardağı taşırdı. 10 kişi kalan rakibi karşısında etkisiz kalarak ciddi sıkıntılar yaşayan bordo-mavili takımın, hem saha içi performansından hem de takım içi disiplin eksikliklerinden memnun olmayan Güneş'in, Fenerbahçe maçı öncesi kritik kararlar alması bekleniyor.

Radikal kararlar masada

Maçın sonunda soyunma odasında yaşanan tartışmalar, takım içinde huzursuzluk yarattı.

Güneş, teknik ekibiyle yapacağı toplantı sonrası yol haritasını belirleyecek. Fenerbahçe maçı öncesi bir dizi kararlar alacak olan tecrübeli teknik adamın bazı oyuncularla ilgili alacağı kararları ise yönetim kurulu ile paylaşacak.

Güneş'in vereceği rapor doğrultusunda, hareket edecek olan Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan ve Yönetim Kurulu tecrübeli teknik adamın sunacağı kararları ayrıntılı bir şekilde değerlendirecek. Fenerbahçe öncesi yaşanan bu gelişmeler camia tarafında da merakla beklenmeye başladı.

Dragus'un sıkıntısı büyük

Trabzonspor'un sezon başında Gaziantep FK'Da kiralık olarak forma giyen Denis Dragus'u, Belçika'nın , Standard De Liege takımında 1 Milyon 700 Bin Euro karşılığında transfer etmişti. 4 yıllık sözleşme karşılığı her bir yıl için oyuncuya 1 Milyon 575 Bin Euro garanti ücret karşılığında sözleşme imzalayan bordo-mavililer, Romanya'lı oyuncudan beklediği geri dönüşü bir türlü alamadğı. Milli Takımda farklı, Trabzonspor'da farklı bir görüntü sergileyen oyuncunun Trabzon ile ilgili ailevi sorunlar yaşadığı belirtildi. Eşinin Trabzon'da kalmak istememesi , Draguş'u zorlayan en önemli faktörlerden biri olduğu öğrenildi.