A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'da şimdi seri zamanı!

Yayın Tarihi: 05.10.2024 - 17:50
Geçen hafta Konyaspor’u yenerek ligdeki ilk 3 puanını alan Karadeniz devi, Mersin’de bordo beyazlı rakibini devirerek ilk kez galibiyet serisi elde etmek istiyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 8'inci haftasında bugün Hatayspor'un konuğu olacak. Mersin Stadyumu'nda saat 19.00'da başlayacak olan maçta hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. Bu sezon ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta Konyaspor karşısında alan Trabzonspor, ilk kez üst üste iki kez kazanmak için sahaya çıkacak. Maç öncesi Fırtına'nın 8, bordo beyazlıların ise 2 puanı var. Milli araya moralli girmek isteyen bordo-mavililerde teknik direktör Şenol Güneş hafta içerisindeki çalışmaları, taktik ve zihinsel olarak iki farklı grupta yaptı.

DEPLASMANDA İLK PEŞİNDE

Konyaspor'u yenerek 126 gün sonra galibiyet hasretini bitiren Trabzonspor, bu sezon deplasmanda oynadığı 3 lig maçında da rakipleriyle 0-0 berabere kalmıştı. Sivasspor, Eyüp ve Gaziantep karşılaşmalarından galibiyet çıkartamayan Trabzonspor, Mersin'de oynanacak Hatayspor mücadelesinde ilk dış saha galibiyetine ulaşmak istiyor. Fırtına, 19 takımlı Süper Lig'de bu sezon deplasmanda gol atamayan tek ekip durumunda. Karadeniz devi dış sahadaki son galibiyetini geçen sezonun 37. haftasında Başakşehir'i 1-0 yenerek elde etmişti.

Etiketler