A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'da Trezeguet gerçeği ortaya çıktı! Neden bedelsiz gitti?

Yayın Tarihi: 11.09.2024 - 15:06 | Güncelleme Tarihi: 11.09.2024 - 15:12
Trabzonspor Başkanı'ndan Trezeguet açıklaması geldi.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor Başkanı açıklamalarda bulundu.

Doğan, son dönemde başta Trezeguet olmak üzere futbolcuların bedelsiz olarak takımdan ayrılmasına yönelik yapılan eleştirilere yanıt verdi.

Trabzonspor Başkanı yaptığı açıklamada, "Trezeguet olayı var. Bana göre değerli bir oyuncu. Trabzon'da kalmak istemiyordu. Performansını veremediğini ve mutlu olmadığını söyledi. Kiralamak durumunda kaldık. Kontenjandan dolayı da gönderdik. Takımda tutmanın anlamı yoktu. Hem performans alamayacaktık ve hem de maaş verecektik. Satabileceğimizi de planlayarak kiralık gönderdik" dedi.

"Kalmak istemiyordu"

Trabzonspor'daki sözleşme fesihleriyle ilgili olarak konuşan Trabzonspor Başkanı, "Bu soru çok geliyor. Çoğunu bonservis olmadan almışız. Yunanlı oyuncular vardı, gittiler. Onlara zaten bonservis vermemiştik. 20 milyon Euro'ya oyuncu almayı bilirim ama onu alacak ekonomik durumumuz yok. Verdiğimiz maaşlar da belli. Rakiplerimizin 2 oyuncusuna verdiği maaş kadarını biz toplam maaş olarak veriyoruz. Trezeguet olayı var. Bana göre değerli bir oyuncu. Trabzon'da kalmak istemiyordu. Performansını veremediğini ve mutlu olmadığını söyledi. Kiralamak durumunda kaldık. Kontenjandan dolayı da gönderdik. Takımda tutmanın anlamı yoktu. Hem performans alamayacaktık ve hem de maaş verecektik. Satabileceğimizi de planlayarak kiralık gönderdik" dedi.