Trabzonspor'dan Galatasaraylı 2 Yıldıza Takas İddiası
Yayın Tarihi: 15.04.2025 - 14:54 | Güncelleme Tarihi: 17.05.2025 - 19:30
Bordo Mavililerden Halil ve Berkan Hamlesi
Kaynak:KARADENİZ ÖZEL HABER
Gelecek sezonun kadro planlaması kapsamında transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’un, Galatasaray’dan Halil Dervişoğlu ve Berkan Kutlu'yu istediği iddia edildi.
Yerli Rotasyonu Güçlendirme Hedefi
Trabzonspor yönetimi, yerli oyuncu havuzunu genişletmek adına Gaziantep FK’da kiralık olarak forma giyen Halil Dervişoğlu ve Galatasaray’da yeterli forma şansı bulamayan Berkan Kutlu’yu transfer listesine aldı.
Halil Dervişoğlu'nun Performansı
Bu sezon Gaziantep FK formasıyla 30 maça çıkan Halil Dervişoğlu, 3 gol ve 4 asistlik performans sergiledi. 23 yaşındaki forvetin Trabzonspor’a sıcak baktığı belirtiliyor.
Berkan Kutlu'ya 12 Maçta İlk 11 Şansı
Galatasaray’da bu sezon istediği kadar süre alamayan Berkan Kutlu, 39 maçta forma giyerken sadece 12 kez ilk 11'de yer aldı. Trabzonspor’un orta saha rotasyonunda Berkan’a yer açmayı planladığı öğrenildi.
Muhabir/Editör:İsmail Düzgün