A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'un Brownhill teklifi ortaya çıktı!

Yayın Tarihi: 26.08.2024 - 17:21
Trabzonspor, Burnley kaptanı Josh Brownhill teklifi ortaya çıktı...
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor, Burnley kaptanı Josh Brownhill için 4 milyon Euro'luk bir teklif yaptı.

The Atletic'deki habere göre 28 yaşındaki oyuncu sözleşmesinin son yılına girdi ve Türkiye'de önemli ölçüde iyileştirilmiş şartlarla dört yıllık bir anlaşma teklif edildi.

Brownhill, Burnley'in yeni menajeri Scott Parker tarafından kaptanlığa getirildi ve kulübün Premier Lig'e geri dönme çabasının hayati bir parçası olarak görülüyor.

Orta saha oyuncusu kulüp için 169 kez oynadı ve daha önce Vicent Kompany yönetiminde üst lig statüsünü yeniden kazanmalarına yardımcı olmak için kulüpte kaldı. Geçtiğimiz sezon Burnley için 33 kez forma giydi ve Burnley'nin 19. sırada bitirdiği Premier Lig'de dört gol attı.

Trabzonspor'un yanı sıra, Premier Lig'deki kulüplerin de Brownhill'in durumunu izlediği ve son 12 ay boyunca onun ve kulübün gelişimini takip ettiği biliniyor. Burnley bu yaz Wilson Odobert (Tottenham Hotspur'a), Sander Berge (Fulham), Dara O'Shea ve Arijanet Muric (her ikisi de Ipswich Town) ve Anass Zaroury (Lens) gibi önemli oyuncularını sattı.

Brownhill, en üst seviyede oynamaya kararlı olarak görünürken Trabzonspor'un teklifinin de değerlendirildiği ifade edildi.