Trabzonspor’un teklifi ortaya çıktı: Cabral + 15 milyon Euro
Yayın Tarihi: 09.05.2026 - 13:03
Trabzonspor, Benfica’nın Felipe Augusto ve Zubkov teklifine net yanıt verdi. Bordo-Mavililer Sidney Cabral artı 15 milyon Euro talep etti.
Kaynak:FOTOMAÇ
Trabzonspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürürken, Avrupa devlerinin radarına giren yıldız oyuncular için tavrını net şekilde ortaya koydu. Portekiz devi Benfica, Felipe Augusto ve Oleksandr Zubkov için resmi girişimde bulunurken, Karadeniz ekibi taleplerini masaya koydu.
Trabzonspor’dan açık mesaj: Cabral + 15 milyon Euro
Başkan Ertuğrul Doğan tarafından doğrulanan görüşmelerde bordo-mavili yönetim, iki yıldız futbolcu için Benfica’dan Sidney Cabral’ın bonservisiyle birlikte 15 milyon Euro talep etti.
Trabzonspor cephesi, sözleşmeleri 2029 yılına kadar devam eden Felipe Augusto ve Zubkov’u değerinin altında bırakmayı düşünmüyor.
Benfica geri adım atmıyor
Portekiz temsilcisinin ise istenen rakamı yüksek bulduğu öğrenildi. Benfica yönetiminin maliyeti düşürmek adına farklı takas formülleri üzerinde çalıştığı ve görüşmeleri sürdürdüğü belirtildi.
Taraflar arasında pazarlıkların önümüzdeki günlerde daha da hız kazanması bekleniyor.
Felipe Augusto’ya yoğun ilgi
Trabzonspor’un özellikle Felipe Augusto konusunda elini güçlü tuttuğu ifade edildi. Brezilyalı oyuncuya Avrupa’dan başka kulüplerin de ilgisinin bulunduğu öğrenildi.
Bordo-Mavililer, geçtiğimiz sezon Felipe Augusto’yu Belçika temsilcisi Cercle Brugge’den 5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer etmişti.
Brezilya pazarı yakın markajda
Öte yandan Trabzonspor scout ekibinin Brezilya’daki orta saha oyuncularını yakından takip ettiği belirtildi. Teknik heyetin özellikle fizik gücü yüksek, tempolu ve iki yönlü oynayabilen 8 numara profiline yoğunlaştığı öğrenildi.
Yeni sezon öncesi kadrosunu güçlendirmek isteyen Trabzonspor’un transfer operasyonunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor