A+ A-
Yorum
10

Trabzonspor'un yeni 10 numarası! Talisca'nın varisi bordo-mavili formayı giyecek

Yayın Tarihi: 30.09.2024 - 10:20 | Güncelleme Tarihi: 30.09.2024 - 14:36
Trabzonspor diken üstünde. Başarılı sonuçlar peş peşe gelmeden de rahatlama olmayacak gibi duruyor. Şenol Güneş elindeki kadroyu en iyi şekilde değerlendirmek istiyor. Muhammed Cham hakkında henüz kararını veremedi. Ama hayalindeki 10 numara olması için uğraşıyor. Ama devre arasında da bu mevkiye kesinlikle transfer istiyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş hafta arasında düzenlediği basın toplantısında transfer müjdesi verdi. Bordo-mavili formayı giymesini istediği oyuncunun tarifini şu şekilde yaptı.

* Tecrübeli, yetenekli, marka değerli, futbolcu felsefesi ile oyuncu almayı düşünüyoruz.

ŞENOL GÜNEŞ SADECE TALISCA VE ABOUBAKAR'I İSTEDİ

Trabzonspor'un çiçeği burnunda teknik adamı Şenol Güneş, transfer dönemi bitmeden önce herhangi bir oyuncu talebinde bulunmadı. Sadece eğer şartlar uygun olursa Talisca ve Aboubakar'ın transferini talep etti. Ancak yönetim maliyet açısından bakarak iki oyuncunun da transferi için devreye girmeyi reddetti.

İLK ÖNCELİK 10  NUMARA TRANSFERİ

Şenol Güneş'in ara transferde birinci önceliği oyun aklı olacak, saha içinde kendi isteklerini takıma dikte edecek bir 10 numara transferini yapılması.

CHAM'DAN İSTEDİĞİ GİBİ 10 NUMARA ÇIKARMAYA ÇALIŞIYOR

Transferin son günlerinde gelen Muhammed Cham'dan ilk an itibariyle bu intiba alamayan Güneş, Avusturyalı oyuncuyla sık sık konuşuyor. Kendisinden isteklerinden bahsediyor.

Cham transfer döneminin başından itibaren Trabzonspor'un transfer gündeminde yer aldı. Öyle ki Avusturyalı oyuncu henüz bordo-mavililer ile Clermont anlaşmadan önce şehre geldi. Günlerce iki takımın anlaşmasını bekledi.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün
Etiketler