Uğurcan Çakır'ın eşi Kübra Çakır'dan veda mesajı ''Ne kadar kızgın olsanız da, sizleri çok seviyoruz!''
Yayın Tarihi: 07.09.2025 - 16:50
Kaynak:HABER MERKEZİ
Trabzonspor’dan ayrılan ve Galatasaray’a imza atan Uğurcan Çakır'ın eşi Kübra Çakır, sosyal medya hesabından bir paylaşım gerçekleştirdi.
Trabzon’da ve Trabzonspor’da çok güzel günler geçirdiklerini dile getiren Kübra Çakır’ın mesajında, “Trabzon’da son günümüzdü. 6 yılda ne kadar güzel insanlar biriktirmişim. Ne kadar kızgın olsanız da sizleri çok seviyoruz” ifadelerini kullandı.
2019 YILINDA EVLENDİLER
Uğurcan Çakır 3 Ağustos 2019 tarihinde Kübra Çakır ile Trabzon’da çok görkemli bir törenle dünya evine girmişti.
2 ÇOCUKLARI VAR
Uğurcan Çakır-Kübra Çakır çiftinin, Kuzey adında 5 yaşında oğulları ve 7 aylık Eli adında kızları bulunuyor.
36 MİLYON EURO KAZANILDI
Trabzonspor’un kaptanı Uğurcan Çakır, geçtiğimiz hafta 33 milyon euro +3 milyon euro bonus olmak üzere toplamda 36 milyon euroya Galatasaray’a transfer olmuştu.
Bu rakam da Trabzonspor’un kulüp tarihinde bir transferden elde ettiği en yüksek meblağ olarak kayıtlara geçti.