A+ A-
Yorum
10

Uğurcan'ın maaşına zam geliyor!

Yayın Tarihi: 17.09.2024 - 13:17
Yönetim, bu sezon muhteşem bir performans sergileyen kaptan Uğurcan Çakır’ın maaşını yükselmek için harekete geçti. Çakır’ın 49 milyon TL olan garanti ücreti 1.6 milyon euro’ya (60 milyon 514 bin) çıkarılması planlanıyor.
Kaynak:HABER MERKEZİ

BEŞİKTAŞ maçındaki muhteşem performansı ile yine gönüllere taht kuran kaptan Uğurcan Çakır, sürekli yükselen performansının karşılığını maaşına zam yapılarak alacak. Bu sezon birçok maçta, Trabzonspor’u neredeyse tek başına ayakta tutan Uğurcan Çakır, benzer performanslarından birisini önceki gün oynanan Beşiktaş derbisinde gösterdi. Mükemmel bir maç çıkaran Uğurcan Çakır, yaptığı 6 kurtarışla Fırtına’yı ayakta tuttu.

UĞURCAN bu sezon Süper Lig’de ise kalesine gelen 18 şutun 17’sini kurtarıp ayrı bir rekora imza attı. Bordo-mavili yönetim, Uğurcan Çakır’ın bu müthiş performansını karşılıksız bırakmadı. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre, kurmaylar bu sezon gelen teklifleri geri çeviren ve Trabzonspor’da kalmaya karar veren Uğurcan Çakır’ın maaşına ciddi bir zam yapmayı planlıyor.

AYNI kaynaklardan gelin bilgilere göre, Uğurcan Çakır’ın 49 milyon TL olan garanti ücreti 1.6 milyon euroya (60 milyon 514 bin) çıkarılması planlanıyor. Böyle bir durumda Uğurcan Çakır, Trabzonspor’da Stefan Savic 2.5 milyon Euro, John Lundstram 2 milyon Euro (1.5 garanti maaş+500 bin imza parası), Mislav Orsic 1.6 milyon Euro, Nwakaeme ve Denis Draguş’a ise 1 milyon 575 bin bin Euro garanti ücret alıyor.

SEN ALLAH’IN BİR LÜTFUSUN

Bu sezon tüm kulvarda kalesine gelen 50 şuttan 45’ini kurtaran Uğurcan Çakır, istatistikleri alt üst etmeye devam ediyor. 28 yaşında 1.92 boyundaki milli file bekçisinin Trabzonspor ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş maçı sonrası Trabzonspor Uğurcan çakır için, “Türkiye'nin tartışmasız 1 numarası” paylaşımını yaptı. Uğurcan da kendi sosyal medya hesabından, “Pes etmeden, inanarak, inadıyla yola devam” mesajı yayınladı.

Muhabir/Editör:İsmail Düzgün